Nuška Drašček priznava: Dolgčas mi res ni

18.5.2017 | 13:45

Nuška Drašček Rojko (foto: Mediaspeed.net)

Nuška Drašček Rojko (foto: Mediaspeed.net)

Za družino si Nuška Drašček vedno vzame čas. Popoldnevi so pri zvezdnici rezervirani za sina in moža.

Pevka Nuška Drašček, ki je na letošnji Popevki slavila s skladbo Tak dan, je polno zaposlena. Poleg samostojnih koncertov sodeluje s Slovensko filharmonijo in ljubljansko opero, ob vsem tem pa se pripravlja še na premiero muzikala Vesna, v kateri ima vlogo mame in tete. »Dolgčas mi res ni,« v smehu pravi Nuška.

Svoj urnik – kolikor se le da – prilagaja svoji družini, ki je pri njej vedno na prvem mestu. »Sin Luka je šel septembra v prvi razred osnovne šole, tako da ko gre on dopoldne v šolo, grem jaz delat in poskušam v tem času kar največ narediti, tako da imam potem popoldne vsaj nekaj časa zanj. Ko gre mali spat, grem pa spet delat oziroma se učit. Tak ritem imam že kar nekaj let, tako da sem tega navajena,« je razkrila. Več težav s prilagoditvijo na novosti v življenju je imel na začetku njen sin.

»Luka je zdaj v šoli zelo priden, zelo zadovoljen. Ni pa bilo tako na začetku. Prvega septembra so imeli predstavitev, naslednji dan pa so šli za uro in pol malo pogledat šolo. Zvečer, ko sem ga kopala, mi je rekel: 'Veš, mami, jaz zdaj ne bom mogel več v šolo, ker bom bolan.' (smeh) A je to – hvala bogu – prerastel. Zdaj zelo zelo uživa. Zelo lepo se razume z vrstniki. Krasen razred imajo. Zelo ljubeč kolektivček so,« nam je zaupala pevka, ki je svojim številnim vlogam nedavno dodala še eno – zobno miško. Njenemu malčku je namreč izpadel prvi mlečni zobek. Kot smo izvedeli, mu je zobna miška prinesla mali finančni prispevek. »Luka denar zbira za fimomaso, iz katere izdeluje figurice. To ima zelo rad, tako da je bil z nadomestilom za izpadli zobek zelo zadovoljen,« je povedala Nuška.

Svet 24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava