Nova polnilna enote Zavoda Zadihaj v Baru M v Dobovi

27.4.2017 | 14:30

Nova polnilna enote Zavoda Zadihaj v Baru M v Dobovi

V četrtek, 30.3.2017, se je v Baru M v Dobovi odvilo uradni priklop polnilne enote ePeakDock za električna vozila. Lokal je bil v promocijski akciji 'S polnilno rešitvijo do novih strank', ki jo je organiziralo podjetje Zavod Zadihaj, Maribor so.p., izglasovan med pet gostinskih oziroma storitvenih lokalov, ki so prejeli največ glasov in so s tem pridobili enoto v brezplačno uporabo.

Pred objektom je prisotne pozdravila predstavnica lokala Bar M mag. Maja Molan, ki je poudarila pomen dodatne ponudbe za goste lokala in tranzitne voznike električnih avtomobilov, saj število teh skokovito narašča tako v Sloveniji, kakor tudi čez mejo.

Besedo je nato dobila podžupanja občine Brežice, ga. Katja Čanžar, ki je bila vesela dodatne infrastrukturne pridobitve za ekološko osveščene voznike in podprla miselnost krajanov v smeri trajnostne mobilnosti.

G. Teodor Bunta, direktor Zavoda Zadihaj, Maribor so.p., je poudaril, da je ena izmed najbolj pomembnih dejavnosti podjetja ozaveščanje javnosti o čistem zraku in elektromobilnosti, saj je to izrednega pomena za prihodnost, zato je bila organizirana tudi promocijska akcija.

Po tem je bila navzočim predstavljena uporaba polnilne enote.

Dogodka se je udeležilo tudi pet članov Društva za električna vozila Slovenije s svojimi jeklenimi konjički ter dodalo lokacijo med svoje priljubljene.

Nekaj obiskovalcev je izkoristilo tudi priložnost, da se sami preizkusijo v vožnji z električnim vozilo Nissan Leaf ter tako pobližje spoznajo prednosti elektromobilnosti.

Pred zaključno pogostitvijo je nekaj glasovalcev, ki so sodelovali v promocijski akciji in bili izžrebani, prejelo tudi nagrade sponzorjev.

A. M.
foto: Foto Molan

Galerija

_t (1)
_t (2)
_t (3)
_t (4)
_t (5)
_t (6)
_t (7)
_t (8)
_t

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava