SDS Posavje na 21. seji Sveta SDS

26.4.2017 | 11:40

Foto: Robert Fojkar Komac

Foto: Robert Fojkar Komac

SDS Posavje na 21. seji Sveta SDS

V soboto, 22. aprila 2017, je v Ljubljani potekala 21. seja Sveta Slovenske demokratske stranke. Udeležili so se je tudi predstavniki občinskih odborov SDS iz Posavja: predsednik SDS Brežice mag. Andrej Vizjak, brežiški župan Ivan Molan in član Marko Hercigonja, iz Krškega predsednik občinskega odbora SDS Jože Olovec, predsednik SDM Krško Janez Olovec ter člana Alojz Kerin in Jožef Zupančič, predsednik SDS Sevnica in poslanec v DZ RS Tomaž Lisec, predsednik SDS Radeče Miran Hočevar in predsednica regijske koordinacije SDS Posavje mag. Martina Prevejšek.

Na seji je o aktualni politični situaciji v Sloveniji in Evropi razpravljal predsednik SDS Janez Janša, delo v poslanski skupini je predstavil poslanec Jože Tanko, generalna sekretarka SDS Alenka Jeraj pa je spregovorila o pripravah na 11 kongres SDS, ki bo 20 maja 2017 v Mariboru in na katerem bomo člani volili nove organe vodstva stranke ter razpravljali o programski resoluciji »Slovenija v srcu«.

SDS Posavje

Galerija

_zwqw
_zwqw1
_zwqw2
_zwqw3

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (2)

26.4.2017+1     + (1)     – (0)     Oceni volk 

In kaj nam bi rad ta povedal, a bi rad spet prišel na oblast da nas še bolj potopi kot nas je v svojih mandatih, človek iz garsonjere ne more biti naš premijer niti predsednik. Lep dan

26.4.2017+1     + (1)     – (0)     Oceni Ups!!! 

Želja po lastnem kraljestvu je zapisana v srcih te jate... Ostali bodo pri željah ...

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava