Slovenija 7. v Novem mestu, zvečer na obisku pri košarkarjih Krke

25.4.2017 | 09:05

Slovenija 7. v Novem mestu, zvečer na obisku pri košarkarjih Krke

V soboto se je v Novem mestu sklenila 9. sezona regionalne košarkarske lige NLB Wheel, kjer se je merilo osem najboljših ekip iz regije. Prvak je postala ekipa KIK Sana iz BiH, ki je v finalu ugnala italijansko vrsto Castelvecchio (72:62).

Zbrane je že dopoldan na finalnem turnirju v dvorani Marof obiskal trener novomeške Krke Simon Petrov, zvečer pa je bila slovenska ekipa, ki je nastopala v regionalni ligi, bila gost KK Krka na tekmi državnega prvenstva.

„Vesel sem, ker sem se udeležil tega dogodka. Cenim in spoštujem igralke in igralce na vozičkih, ki dokazujejo, da se košarka lahko igra na številne načine. Vsem želim še naprej vse dobro na športni poti,“ je povedal Petrov, direktor kluba Miro Župevec pa je zbranim podaril priložnostna klubska darila.

Sprejema med polčasoma tekme Krka – Zlatorog, gledalci so jim namenili velik aplavz, so se udeležili Janez Učakar, Robi Radič, Boštjan Ceglar, Jovita Jeglič, Simon Gračnar, Toni Zakrajšek, Enis Musič, Gregor Gračner, Elvis Mihalič ter selektor Žiga Kobaševič s svojim strokovnim štabom.

Liga NLB Wheel, končni vrstni red po koncu sezone 2016/2017:

1. KKI Vrbas

2. Castelvecchio

3. KKK Zmaj

4. KIK Una Sana

5. RSV Kärnten

6. KKI Zagreb

7. Slovenija

8. KKK Singidunum

V priponki še nekaj fotografij za objavo

Hvala za pozornost, ki jo namenite športu invalidov!

S pozdravi,

Drago Perko

Galerija

_v (1)
_v (2)
_v (3)
_v (4)
_v (5)
_v (6)
_v (7)
_v (8)
_v

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava