Štiri zmage na pokalnem turnirju za Lukce

25.4.2017 | 08:45

Štiri zmage na pokalnem turnirju za Lukce

V soboto in nedeljo, 22. in 23. aprila 2017, je v Mariboru potekal pokalni turnir v modernih tekmovalnih plesih. Na tekmovanju je sodelovalo kar 27 plesalcev hip hopa in stepa iz PK Lukec.

Med najmlajšimi je v kategoriji step solo deklice prvič na tekmovanju zaplesala Iva Lazić in si priplesala 2. mesto. V kategotiji hip hop solo otroci pa je 15. mesto osvojila Ema Zildžović. Prvič sta se na tekmovanju predstavili tudi Nuša Kostrevc in Zoja Dragar, ki sta si v kategoriji hip hop duo člani priplesali 20. mesto.

V kategoriji mladincev so prav tako prvič na tekmovanju nastopile mlade step plesalke Živa Račič, Pika Klara Murenc, Pia Gaberšček Škoda in Sanja Urbanč, ki so si s koreografijo Lollipop priplesale 2. mesto. V najštevilčnejši kategoriji hip hop solo mladink, je svoj uspeh iz prejšnjega pokalnega turnirja ponovila Korina Vintar, ki si je priplesala odlično 13. mesto v polfinalu.

V kategoriji članov je med step solistkami nastopila Maruška Avbelj in si priplesala 1. mesto. Prav tako je na najvišjo stopničko med solisti stopil Luka Vodlan. Skupaj z bratom Sebastijanom pa sta zmagala tudi v kategoriji parov. Med članskimi hip hop solisti je nastopil Mark Gerjevič, ki je osvojil 3. mesto, v hip hop battlih pa je tekmovanje zaključil na 5. mestu. Na tekmovanju je nastopila tudi članska hip hop mala skupina Clueless v sestavi Maja Koretič Urbanč, Neja Tomše, Kaja Popelar, Nastja Colarič, Ana Škoberne, Laura Ivanšek in Maša Tekavčič. Plesalke so si tokrat priplesale 8. mesto.

Prvič so se na tekmovanju predstavile tudi plesalke skupine RAY (Really Adult Youngsters), ki so v kategoriji hip hop člani 2 male skupine osvojile odlično 1. mesto. Skupino sestavljajo plesalke Mateja Kuntarič, Karin Drenik, Ksenja Vintar, Romana Krstič, Martina Grmšek, Irena Vrhovšek in Mojca Tabor.

Vodstvo kluba čestita vsem plesalcem in trenerjem Mihi Pozniču, Vanesi Krenker Luki in Sebastijanu Vodlanu za dosežene nove izjemne rezultate.

PK Lukec

Galerija

_z (1)
_z (10)
_z (11)
_z (12)
_z (13)
_z (14)
_z (15)
_z (16)
_z (2)
_z (3)
_z (4)
_z (5)
_z (6)
_z (7)
_z (8)
_z (9)
_z

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava