Leticia močno razočarana, a bo še plesala

24.4.2017 | 14:10

Leticia Slapnik Yebuah in Matej Krajcer                                                     Foto: POP TV

Leticia Slapnik Yebuah in Matej Krajcer Foto: POP TV

Šesta oddaja šova Zvezde plešejo je bila usodna za še en plesni par, ki se je moral posloviti od boja za plesni globus. Plesni šov postaja vse bolj tekmovalen, na parketu pa ostaja vse manj plesnih parov. Tudi tokratna oddaja je bila za en par že usodna, tokrat sta se s plesnega parketa poslovila Leticia Slapnik Yebuah in Matej Krajcer, ki sta se predstavila s tangom, ki je bil do zdaj zagotovo največji izziv za njiju. Kljub temu, da ocene sodnikov niso bili med najnižjimi, pa na koncu niso bile dovolj, da bi se lahko uvrstila v naslednji krog. Andrej Škufca jima je dal oceno pet, Katarina Venturini sedem, Nika Ambrožič Urbas osem in Lado Bizovičar osem.

Leticia po koncu šova ni skrivala razočaranja, saj je bilo ves čas očitno, da na plesišču zelo uživa. "Meni je zelo, zelo žal, da ne bova mogla še naprej plesati," je dejal Matej, Leticia pa je dodala. "Tudi meni je žal, da ne bom mogla več plesati z Matejem. A takšno je življenje. A jaz bom še naprej plesala in upam, da bom še plesala z Matejem. Hvala pa vsem tistim, ki ste navijali za naju."

Kot vedno so svoje povedali tudi komentatorji na družbenih omrežjih, ki bi si bolj kot odhod Leticie in Mateja želeli videti odhod Urške, saj so številni prepričani, da močno zaostaja za ostalimi plesnimi pari. "Urški se prav vidi, da ne more dohajati ostalih," je bil le eden izmed njih. "Ne vem zakaj Urška še vedno ostaja v igri, če pa je jasno, da ne zna plesati."

Kakorkoli že, šov gre naprej in v boju za plesni globus tako ostaja le še šest parov.

Svet 24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava