Pomurci premagali Posavce

14.4.2017 | 09:50

Bubka bar Gofar Brežice

Bubka bar Gofar Brežice

ŠD Černelavci

ŠD Černelavci

Pomurci premagali Posavce

Slovenska malonogometna zveza, pod vodstvom Petra Pusta nadaljuje s četrtfinalom 1. slovenske malonogometne lige na travi Lige ENA

V Krški vasi je včeraj potekala prva četrtfinalna tekma med ŠD Černelavci in domačini Bubka bar Gofar Brežice. V dokaj izenačeni tekmi ob odličnih obrambah obeh vratarjev so na koncu z 2:0 (1:0) slavili Pomurci, ki so spretno izkoristili priložnosti za zadetek. Strelca zadetkov sta bila kapetan Rok Gruškovnjak in Tomislav Kočunik. Povratna tekma, na kateri bo dokončno znano, kdo napreduje v polfinale 1. slovenske malonogometne lige na travi Lige ENA, bo potekala v četrtek, 20. aprila 2017, ob 19. uri v Černelavcih.

Komentar vodje ekipe ŠD Černelavci Sebastjana Viherja: »V Krško vas smo šli previdni, pa vendarle dovolj pogumni, da se domov vrnemo s pozitivnim rezultatom, kar nam je tudi uspelo. Tekma je bila čvrsta, saj so Bubka bar Gofar fizično bolj močni, smo pa mi prikazali več domiselnosti v igri in uspeli dvakrat zadeti. Pred povratno tekmo smo v prednosti, kljub temu pa brezglavo ne bomo smeli iti, ker bi se v nasprotnem primeru lahko opekli«.

Komentar trenerja ekipe ŠD Černelavci Denisa Poredoša: »Čestitam našim igralcem za borbenost in željo ter tudi dosežena zadetka, kar pa je še bolj pomembno, je to, da zadetkov nismo prejeli. Ker nismo poznali nasprotne ekipe, smo na začetku bolj tipali, nato je tekma postala borbena. Ob nekaterih zgrešenih priložnostih smo potem zadeli dvakrat, zato menim, da smo zasluženo zmagali. Imamo pozitiven izid, kar pa še ne pomeni, da je povratna tekma že vnaprej dobljena. Sigurno bomo tudi na povratni tekmi dali vse od sebe, zato verjamem, da bomo na koncu mi tista ekipa, ki bo skupni zmagovalec«.

Komentar vodje ekipe Bubka bar Gofar Brežice Marka Golubiča: »Nasprotnik je zasluženo zmagal, ker je izkoristil svoje priložnosti. Med samo tekmo smo bili enakovreden nasprotnik, vendar nismo izkoristili priložnosti. Oba vratarja sta bila izvrstna, škoda za drugi prejeti gol, ki je zelo otežil situacijo pred povratno tekmo. Vendar ni predaje in gremo optimistično na povratno tekmo«.    

Športni pozdrav,

PR SMZ

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava