Gibalna delavnica »To zmorem tudi jaz« v Večgeneracijskem centru odlično sprejeta

3.4.2017 | 10:25

Gibalna delavnica »To zmorem tudi jaz« v Večgeneracijskem centru odlično sprejeta
Gibalna delavnica »To zmorem tudi jaz« v Večgeneracijskem centru odlično sprejeta

Preteklo sredo, 29.3.2017, je potekala prva gibalna delavnica »To zmorem tudi jaz«, ki jo je vodila ga. Majda Adamič, višja fizioterapevtka. Potekala je v Večnamenski dvorani Doma upokojencev Brežice, v okviru Večgeneracijskega centra Posavje, ki je začel delovati tudi v Brežicah.

Delavnica je bila namenjena predvsem starejšim udeležencem. Ga. Majda je zainteresiranim najprej predstavila proces staranja in delovanja mišic s fiziološkega vidika, jim predstavila vaje in demonstrirala majhne trike, s katerimi si lahko sami pomagajo. Vaje so udeleženci tudi preizkusili in se jih naučili. Skozi celotno delavnico pa jih je bodrila tudi s pozitivnim pogledom na življenje.

Udeleženci so bili nad samo izvedbo navdušeni, izrazili pa so željo in zainteresiranost za podobne dogodke.

Tako bo naslednja delavnica z isto tematiko že 5.4.2017, ob 16.00. Vse info na tel: 064-245-587 (Mihaela)

Projekt VGC Posavje sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti in Evropski socialni sklad v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020, prednostne osi: 9. Socialna vključenost in zmanjševanje tveganja revščine, prednostne naložbe: 9.1. Aktivno vključevanje, vključno s spodbujanjem enakih možnosti in dejavnega sodelovanja ter izboljšanje zaposljivosti in specifičnega cilja: 9.1.3. Preprečevanje zdrsa v revščino oziroma socialno izključenost in zmanjševanje neenakosti v zdravju.

Večgeneracijski center Posavje

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava