Izvirni slovenski muzikal ''Cvetje v jeseni'', dvorana OŠ Stična

31.3.2017 | 19:00

Spoštovani,

v Ivančno Gorico, natančneje v šp. dvorano OŠ Stična, prihaja v petek, 31. marca, izvirni slovenski muzikal Cvetje v jeseni. Avtorji muzikala, ki je nastal leta 2014, so na oder postavili eno najlepših ljubezenskih zgodb, ki jih premore slovenska literarna zgodovina, Cvetje v jeseni. Zgodbo o ljubezni med premožnim meščanom v zrelih letih in komaj polnoletnim podeželskim dekletom.

Odlična glasba, izvrstni igralci in besedila, ki jih narekuje življenje samo, vas bodo zagotovo prevzela, zato za vsak slučaj s seboj prinesite tudi kakšen robček. Muzikal je doživel že 140 ponovitev in po treh letih še vedno osvaja Slovenijo.

Da je zgodba Cvetja v jeseni popolna, skrbi tudi glavna igralka in to nihče drug kot domačinka, Nina Pušlar! Nina o muzikalu pove naslednje: “Vabilo v Cvetje v jeseni je leta 2014 prišlo tako spontano kot sem se kasneje lotila vloge in do danes mi je vsaka predstava nepopisno doživetje. Ekipa je fantastična, emocije so vedno močne in vsaka predstava ima neverjeten naboj. Komaj čakam, da tudi svoji domači publiki s Cvetkoti končno predstavimo naš muzikal. Se zelo veselim in vabim vse!”

Vabimo vas na prvo uprizoritev muzikala Cvetje v jeseni v Ivančni Gorici. Predstavi so organizatorji dodelili tudi dobrodelno noto, tako da 1€ od vsake prodane vstopnice donirajo v dobrodelni sklad za PGD Ivančna Gorica. Z obiskom muzikala boste avtomatično dobrodelni tudi vi in s tem podprli domače prostovoljne gasilce ob gradnji njihovega novega doma.

V redni prodaji je cena vstopnic 23€. Za vas, vaše zaposlene ali poslovne partnerje smo pripravili znižano ceno ob nakupu kompleta najmanj deset vstopnic, pri čemer vsakih deset vstopnic dobite dve vstopnici gratis. Če jih naročite 20, dobite še dodatne 4 vstopnice, če se odločite za nakup 50 vstopnic, pa dobite še dodatnih 10 vstopnic gratis.

Ponudba je odprta do ponedeljka, 27. marca, svoje želje pa lahko pošljete na elektronski naslov:

cvetjevjeseni.ivancnagorica@gmail.com

Vstopnice po redni ceni sicer lahko kupite:

•preko vseh prodajnih mest EVENTIM

•na povezavi: http://www.eventim.si/si/vstopnice/cvetje-v-jeseni-ivancna-gorica-sportna-dvorana-os-sticna-456664/event.html

•na povezavi: http://ninapuslar.1dva3.si/sl-SI/cvetje-v-jeseni--ivancna-gorica-31-marec-ob-19h/p-6637

•v trgovini PASJI RAJ v Iv. Gorici

•v trgovini PETISH v Domžalah

Vabljeni v petek, 31. marca, ob 19h, v šp. dvorano OŠ Stična v Iv. Gorico!

Lep pozdrav,

Ekipa Cvetja v jeseni