Pastoralni center Črnomelj: Bodoče slikarke razstavljajo

28.3.2017 | 13:10

Pastoralni center Črnomelj: Bodoče slikarke razstavljajo

V četrtek smo se v pastoralnem centru v Črnomlju predstavile udeleženke likovne delavnice v Hiši sadeži v Črnomlju, katero vodi Slavko Čečura. Trenutno delavnico obiskuje osem ljubiteljskih slikark, nekatere med njimi prave umetnice, saj se s slikanjem ukvarjajo že več let, večina pa je začela ustvarjati šele po upokojitvi. Pri društvu upokojencev delujejo pod imenom Ivanjščice.

Srečanja ob četrtkih se udeležujemo z velikim veseljem, saj spoznavamo različne tehnike risanja ter dela znanih slikarjev v posameznih obdobjih. Slavko nas vedno bodri, da se ne smemo bati nanašanja in mešanja barv na slikarska platna. Za vsak naš napredni korak se veseli z nami in nas vzpodbuja.

Ob vsakem zaključnem obdobjem smo razstavljale. Tudi to razstavo je organiziral Slavko, z željo, da pokažemo svoja dela in kaj se da naučiti, če imaš le nekaj ljubezni do slikarstva. Razstavo je popestril upokojenski pevski zbor ter mladi violinistki.

Ko se naučimo kaj lepega in novega, pa vam spet pokažemo!

Nada M.

Galerija

_p (1)
_p (2)
_p (3)
_p (4)
_p (5)
_p (6)
_p

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

29.3.2017Oceni opazovalka 

Zelo pohvalno ,da take in podobne delavnice organizirajo v Črnomlju ,saj dajo vsem,ki jih obiskujejo možnost,da izpolnijo svoje želje po ustvarjanju. Nisem vedela,da imamo take slikarke tudi pri nas.Res lepa razstava !

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava