Delavnica »Razreševanje spolnih zlorab«, Glavni trg 24 Novo mesto

26.3.2017 | 10:00

»Jočem, jočem kot že dolgo ne. Dragocenim solzam pustim prosto pot, naj teko, lijejo, dokončno sčistijo dušo in telo ranjeno.«

Spolne zlorabe. Dogajajo se – moškim, ženskam in otrokom. Pogosteje, kot si mislimo ali upamo priznati. Za štirimi stenami doma, na ulicah, v pisarnah, šolah, cerkvenih prostorih … – povsod, kjer živimo, delujemo, se gibljemo. Prekoračene intimne meje, uničena svetost telesa s posilstvi, incesti, nezaželenimi dotiki, poljubi, vse skupaj začinjeno s perverznimi besedami, mislimi, ustrahovanji, izsiljevanji.

Posledice so dolgotrajne, zarežejo globoko v samo srž obstoja. Praktično v trenutku je izgubljena ljubezen do sebe, poteptana vera v Boga, v dobroto. Razvrednoten je smisel obstoja, uničena ustvarjalna moč, sesuta lastna vrednost. Zato se bomo na delavnici »razreševanje spolnih zlorab« posvetili čutenju posledic in odpravi le-teh. Govorili bomo o dogajanju na fizičnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem področju ter si na praktičnem delu s pomočjo igre vlog povrnili odvzeto moč, spoštovanje in ljubezen do sebe.

KJE: Novo mesto, Glavni trg 24, Tempelj POT SRCA

KDAJ: nedelja, 26.03.17, ob 10.00 uri

CENA: 60 EUR

PRIJAVA: milena.matko@siol.net

PRIPRAVA: povežimo se s svojo dušo in začutimo, ali smo bili kdaj v tem ali preteklih življenjih spolno zlorabljeni mi ali kdo od naših prednikov/naslednikov ter kakšne posledice čutimo tako na čustvenem, fizičnem kot mentalnem in dušnem nivoju

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutite, da jim bo delavnica prinesla zadovoljstvo ter ljubeč blagoslov.