Uspešnice zapela kar na avtobusu

24.3.2017 | 13:40

Prvič je pela stoje med vožnjo z avtobusom po Ljubljani. Foto: Lidl Slovenija

Prvič je pela stoje med vožnjo z avtobusom po Ljubljani. Foto: Lidl Slovenija

Vedno nasmejana Nina je poskrbela za presenečenje.                                                     Foto: Lidl Slovenija

Vedno nasmejana Nina je poskrbela za presenečenje. Foto: Lidl Slovenija

Priljubljena pevka Nina Pušlar je bila prava atrakcija, ko je v dopoldanskih urah stopila na avtobus Ljubljanskega potniškega prometa in zapela, kot zna le ona.

Če kdo zna presenetiti, je to pevka z angelskim glasom Nina Pušlar, ki se je ob praznovanju 10. rojstnega dne podjetja Lidl Slovenija domislila nepozabnega trenutka. Sredi Slovenske ceste v Ljubljani so namreč postavili posebno postajo za priložnostni avtobus številka 10, ki doslej v Ljubljanskem potniškem prometu ni obstajal, Nina pa je poskrbela za presenečenje, ko je s svojima glasbenima uspešnicama popestrila prvo vožnjo vsem, ki so bili takrat na avtobusu.

»Prišli smo na idejo, da bi zapela pesem To mi je všeč in še novo pesem Za vedno, in sem bila takoj za. Na avtobusu so pripravili ozvočenje, in ko je speljal na prvo vožnjo, sem zapela. Hecno je, ker sem že malo pozabila, kako se je peljati z avtobusom, ki se zaradi nenehnega prometa lahko sunkovito ustavlja. Noro je bilo, saj sem prvič pela stoje med vožnjo, kar je drugače kot na odru, ampak je bilo zabavno in smo se imeli res luštno,« je povedala nasmejana Nina, ki je že po prvi kitici dobila stabilnost in ravnotežje ter zapela, kot zna le ona, in seveda navdušila.

Svet 24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava