Zvezde plešejo: Plesala bo tudi Yebuahova. Ne Irena, Leticia

24.2.2017 | 14:10

Irena in Leticia. Vmes njun bratranec, ki sta ga obiskali v očetovi domovini Gani. (foto: arhiv lokalno.si; osebni arhiv)

Irena in Leticia. Vmes njun bratranec, ki sta ga obiskali v očetovi domovini Gani. (foto: arhiv lokalno.si; osebni arhiv)

Čez slab mesec dni na male ekrane prihaja slovenska različica oddaje Zvezde plešejo. Zdaj pa je že znano, kateri znani Slovenci se bodo zavrteli na televizijskem plesišču.

Komercialna televizija POP TV za to pomlad pripravlja slovensko različico mednarodno priljubljene oddaje Zvezde plešejo, ki se v tujini predvaja že več kot 10 let. Preverite, kateri slovenski znani obrazi bodo skrbeli za plesno zabavo na malih ekranih.

Nedeljske večere bo preplesalo 12 znanih obrazov. Med njimi sta tudi dva predstavnika medijske hiše Pro Plus, voditeljica Nuša Lesar in novinar Janez Usenik. Iryna Osypenko Nemec, ki je ob tem za oddajo 24 ur izdala, da je kot deklica želela biti balerina, a se zaradi svoje višine s tem ni mogla profesionalno ukvarjati. Zaplesali pa bodo tudi Jernej Tozon (Čuki), mojster borilnih veščin in glasbenik Denis Chorchyp, igralke Aleksandra Balmazovič, Maja Martina Merljak in Urška Vučak, arhitektka Leticia Slapnik Yebuah, sestra glasbenice Irene Tiran Yebuah, pevec Dejan Vunjak, maneken Miha Dragoš ter igralec Igor Štamulak

Svet 24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava