Druga Sevničanka streljaj od Trump towerja: Melania ji zaupa vse

22.2.2017 | 13:45

Druga Sevničanka streljaj od Trump towerja: Melania ji zaupa vse

Bila je njena poročna priča na poroki z Donaldom Trumpom, ki je letos postal predsednik ZDA, v javnosti jo brani pred zlobnimi jeziki in ji stoji ob strani v vseh življenjskih situacijah.

Prva dama ZDA Melania Trump je po prihodu v Belo hišo ves čas na očeh svetovnih medijev, ki jih zanima prav vse, kar se dogaja v življenju lepe 46 letnice. Vse bolj je pod drobnogledom tudi njena starejša sestra Ines Knauss, ki živi v New Yorku in se ukvarja z umetnostjo in modnim oblikovanjem. Ines je bila na poroki mlajše sestre njena poročna priča, tudi sicer pa druga drugi ostajata veliki zaupnici.

Ines živi le streljaj od Trump towerja, kjer s sinom domuje njena sestra Melania, v prostem času pa se zelo pogosto družita. Melania na družbenih omrežjih velikokrat objavlja slike, ki nastajajo izpod rok njene starejše sestre, Ines pa ostaja izjemno zaščitniška in tako vsak njej korak brani pred zlobnimi jeziki.

V videu si poglejte, kako, če sploh, sta si podobni slavni sestri.

Svet 24

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

23.2.2017+1     + (1)     – (0)     Oceni Slovenec 

Lepi sta obe. Vsi tisti, ki jo kakorkoli blatijo niso vredni, da so Slovenci. Vesel sem da je Melanija to kar je lepa, pametna in nenazadnje žena predsednika ZDA .

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava