Jožef Zupančič iz SDS Krško prejemnik zlatega znaka SDS

21.2.2017 | 13:20

Jožef Zupančič iz SDS Krško prejemnik zlatega znaka SDS

V soboto,18. februarja, je Slovenska demokratska stranka s slavnostno akademijo v Žalcu praznovala 28. rojstni dan. Na slovesnosti je stranka posebno pozornost namenila članom, ki so si zaradi svojega dolgoletnega, marljivega in vztrajnega dela na lokalni in državni ravni zaslužili posebno priznanje. Na slovesnosti je bilo podeljenih deset zlatih znakov in en diamantni znak, ki ga je prejela dr. Eva Perman.

Zelo smo ponosni, da je med dobitniki zlatega znaka SDS tudi Jožef Zupančič iz Podlipe na Raki, ki že več kot 25 let aktivno deluje in prispeva k rasti in razvoju občinskega odbora SDS Krško.

Jožef Zupančič je član vodstva SDS Krško od ustanovitve, med drugim je bil tudi podpredsednik. Že peti mandat je občinski svetnik. Je član nadzornega odbora Sindikatov kmetov Slovenije, predsednik odbora za kmetijstvo na Občini Krško in član Foruma za kmetijstvo in podeželje pri SDS. Je živinorejec s 150 glavami živine, član in praporščak ter tri mandate predsednik Društva čebelarjev Raka, član Vinogradniškega društva Raka ter praporščak v Posavskem pokrajinskem odboru Združenja VSO. Nepogrešljiv je v volilnih in referendumskih kampanjah, pri organizaciji in izvedbi dogodkov ter izletov. V lokalnem okolju uživa velik ugled, saj je kot svetnik vaščanom z mnogimi projekti olajšal življenje. Njegovo politično delovanje prežemata domoljubje in temeljne vrednote SDS. Poganja ga zavest, da je ljudi potrebno vedno znova prebujati in ozaveščati o stvareh, ki so pomembne za slovenski narod.

Ob tej priložnosti mu iskreno čestitamo.

SDS Posavje

Galerija

_u (1)
_u (2)
_u (3)
_u (4)
_u (5)
_u

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (3)

21.2.2017+3     + (4)     – (1)     Oceni mst 

Uf. Odličen pripomoček za nabiramje praha.

22.2.2017+3     + (4)     – (1)     Oceni Nona 

In zakaj so vedno, več ali manj oblečeni v črnino?

22.2.2017+2     + (3)     – (1)     Oceni butec&butec 

Dobro vprašanje.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava