Komedija ''Rože za Pepco'', KKC Dolenjske Toplice

29.1.2017 | 18:00

KULTURNO UMETNIŠKO DRUŠTVO VESELI ODER iz Ptuja

Vas vabi na ogled

K O M E D I J E

ROŽE za PEPCO

Avtor teksta: Tonček Žumbar

KULTURNO KONGRESNI CENTER DOLENJSKE TOPLICE,

NEDELJA, 29. JANUAR 2017, ob 18:00

Vstopnice po 7 € dobite na blagajni KKC Dolenjske Toplice.

Spoštovani, po uspešnih komedijah Tašča.com, Srečen zakon in Poštar Jakec, Vas tokrat vabimo na ogled nove komedije Rože za Pepco.

Kratka vsebina:

Zgodba v komediji Rože za Pepco na zabaven način govori o ljubezni in upanju. Osrednja junakinja je Tončka, preprosta ženska srednjih let. Živi sama, saj je njen mož pred 20-timi leti skrivnostno izginil. Pred kratkim je prišla čistit v pisarno Zavoda za zaposlovanje. Pepca, ki je vodja te pisarne, nove čistilke ne mara in ima do nje zaničevalen odnos. Toda Tončka se ne da in se ji postavi po robu. Njune številne, na videz konfliktne situacije, so zabavne in polne humorja. Tudi do mlade praktikantke Tinke je Pepca osorna. Le hišnik Franc je pri Pepci dobro zapisan in to le zato, ker pozna skrivnost iz njenega življenja.

Ko zaposleni odidejo in pisarna sameva, pa vanjo prihaja skrivnosten obiskovalec Ivan. Že nekaj let ima v tej pisarni varno skrivališče in prebivališče. Nekega dne pa ga v pisarni slučajno zaloti Polonca, mlada in sveže izšolana medicinska sestra, ki že dlje časa neuspešno išče službo. Ivan je v veliki zadregi, zato se izdaja za Pepco. To pa prinaša veliko smeha in zabave. Smeh se še stopnjuje, ko ju pri tem zaloti Tončka, ki v Ivanu prepozna svojega pogrešanega moža. Ivan ponovno izgine, ostane pa vprašanje ali je Ivan Pepca ali obratno. Dogajanje, ki sledi, prinaša še več smeha in zabave. Kdo je torej kdo in kakšne skrivnosti imajo vse vpletene osebe? Odgovor boste izvedeli ob ogledu komedije Rože za Pepco.

Poleg napete zgodbe Vas torej čaka obilo zabave, komičnih situacij in zdravega smeha. Skupaj z glavno junakinjo Tončko boste podoživeli njeno nenavadno ljubezensko zgodbo, ob kateri se boste od srca nasmejali in morda tudi od srca raznežili.

V A B L J E N I !