Brezplačna predstavitev delavnic »Pot srca« ter predavanje o dušni inteligenci, Glavni trg 24 Novo mesto

27.1.2017 | 18:00

»Popeljem te na Pot Srca, da duša v Ljubezni zapoje, zaigra.«

§ Vas vsakodnevni problemi preveč izčrpajo?

§ Imate težave v odnosih z družinskimi člani, prijatelji, sodelavci? Si morda želite globljega partnerskega odnosa? Vam otroci povzročajo sive lase?

§ Vas pestijo različne bolezni, poškodbe? Ste depresivni in brezvoljni? Imate težave z alkoholom in drugimi vrstami odvisnosti?

§ Vam notranji občutek govori, da lahko v življenju dosežete več, pa ne veste, kako si pomagati? Se sprašujete, kdo ste in kaj je smisel vašega življenja?

§ Se soočate z neuspehi? Vam posel nikakor ne steče?

§ Vas mučijo moreče sanje, nespečnost, strah?

Pridružite se delavnicam »POT SRCA«, na katerih pogledamo resnici v oči in se soočimo s sabo, spustimo težo odvečne prtljage ter se zavemo, kdo smo, zakaj živimo in kaj je naše poslanstvo, kaj imamo resnično radi. Z ljubeznijo do sebe odpremo vrata čudežem življenja.

Na delavnicah delujemo istočasno na mentalnem, čustvenem, fizičnem in dušnem nivoju. S pomočjo igranja vlog drug drugemu odstiramo življenjske zgodbe, meditiramo, prisluhnemo kanaliziranim sporočilom naših vodnikov, angelov, starodavnih prednikov, se predajamo zdravilni moči glasbe, beremo zgodbe iz knjige »Po poti mojega Srca«, odstiramo tančice vzporednih svetov …

Povabite svoje srce na brezplačno predstavitev delavnic, na kateri bomo predstavili vsebino delavnic vsebino delavnic »Pot srca«, »Blagoslov zemlje in neba«, »Ženska sem«, »Veličasten moški« …, praktično pokazali način delovanja, odgovorili na vaša individualna vprašanja s področja duhovnosti oz. vaših konkretnih vsakodnevnih izzivov življenja …

Posvetili se bomo obrazložitvi dušne inteligence, s katero se ukvarjamo na delavnicah in individualnih svetovanjih. Duša je izraz lepote, domišljije in ustvarjalnosti, rojena je iz sijoče svetlobe in ljubezni. Je tisto največ v človeku in vpliva tako na fizično telo kot na naš razum in čustva oz. slednje uporablja zato, da se v polnosti izrazi.

Udeležbo na predstavitvi potrdite na e-pošto: milena.matko@siol.net. Več informacij na: http://www.milenamatko.com/dogodki/.

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutite, da jim bo predstavitev prinesla ljubeč blagoslov.