Delavnica »Čutim …«, Glavni trg 24 Novo mesto

24.1.2017 | 17:00

»Divja ženska v meni divje tolče po bobnih, rjove, pleše, kriči. Vpije, da po celem Stvarstvu se sliši jo. Preobrača jezo v življenjsko slo, energijo, strast.

Danes mečem iz sebe vse maske, navlako, bremena – parazite, ki so se milijone let napajali z mojo svetlobo. Danes se osvobajam in otresam vso težo, dokler ne bom spet samo JAZ. Dovolj mi je teptanja in hoje po meni. Dovolj krivic in laži, skrivanja za pozabe tančicami. Dovolj obsodb, zmerjanj in žaljivk. Ljubosumnih napadov in nevoščljivosti. …

Danes čutim vse, predvsem pa svoje sveto Srce.«

Ljudje se tisočletja dolgo učimo, kako utišati svojo dušo, pamet in telo. Kako preslišati glas srca in sporočila telesa, si nadeti masko veselja, zveneti naučeno prijazno, sočutno ljubeče. A vse to je lažno, dokler globoko v nas divjajo viharji besa, sovraštva, gnusa, krivde, sramu, strahu, žalosti, obupa, ponižanosti ... Zato povabimo svoje srce na delavnico »ČUTIM …«, na kateri si bomo dovolili začutiti resnične občutke, še zlasti v odnosu do svojih bližnjih (staršev, sorodnikov, partnerjev, otrok), jih sprostiti in odpreti svoje srce. Zavedeli se bomo, da so vsi občutki »dobri« in še kako »duhovni« ter da lahko ljubimo sebe v polnosti šele, ko smo iskreni, ko znamo ljudem postavljati meje, reči »ne«.

KJE: Novo mesto, Glavni trg 24, Tempelj POT SRCA

KDAJ: torek, 24.01.17, ob 17.00 uri

CENA: 60 EUR

PRIPRAVA NA DELAVNICO: poglobimo se vase, v polnosti začutimo ter zapišimo, na koga in zakaj smo jezni oz. besni, nad kom smo razočarani, česa se sramujemo, zakaj smo žalostni in prestrašeni, kaj se nam gnusi, koga sovražimo, pa tudi koga imamo resnično radi ... (zapis prinesimo s seboj)

Udeležbo na delavnici potrdite na e-pošto: milena.matko@siol.net. Več informacij na: http://www.milenamatko.com/dogodki/.

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutite, da jim bo delavnica prinesla ljubeč blagoslov.