Timu priznanje športnika leta GZS

23.1.2017 | 08:55

Timu priznanje športnika leta GZS

V soboto, 21.1.2016, je Gimnastična zveza Slovenije na svečani prireditvi v Portorožu podelila priznanja najuspešnejšim športnikm, trenerjem, sodnikom in društvom v minulem letu ter predstavila sestavo reprezentanc v letu 2017. Na oder je bil med najboljše vabljen tudi Tim Jambriško, član Telovadnega društva Sokol Brežice, ki je iz rok upokojenega telovadca Mitje Petkovška prejel priznanje za uspešne nastope v letu 2016, in sicer priznanje za 2. mesto v mlajših kategorijah moške športne gimnastike. Tim se je v letu 2016 z odličnimi nastopi na tekmovanjih v obveznih vajah kot tudi na mednarodnih tekmovanjih v poljubnih vajah uvrščal v sam vrh moške športne gimnastike v svoji kategoriji.

Kar trije fantje našega društva so si v letu 2017 priborili mesto v slovenski reprezentanci moške športne gimnastike, Beno Kunst v mladinski kategoriji ter Tim Jambriško in Boris Milošević v mlajših kategorijah.

Fantom iskrene čestitke ter še veliko uspešnih treningov v gimnastični dvorani. Hvala tudi Občini Brežice, ki jim to omogoča.

Telovadno društvo Sokol Brežice

Galerija

_v (1)
_v (2)
_v (3)
_v (4)
_v

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava