3. MRNTZ turnir - Preserje: odločile so malenkosti

18.1.2017 | 08:20

3. MRNTZ turnir - Preserje: odločile so malenkosti

Zlato za Mitja in Jožka Omerzela ter Lano Slatinšek, bron za Kim in Tijo Kastelic in Jaka Škofljanca – S turnirja bogatejši tudi za nove izkušnje

Igralci in igralke NTK Krka so se udeležili 3. MRNTZ turnirja, ki so ga organizirali namiznoteniški delavci v Preserjih. Za novomeško ekipo so nastopili:

Dečki: 2.- 3. razred (Jaka Škofljanc), 4. – 5. razred (Andraž Zupančič), 6. -7. razred (Jaka Golob), 8. – 9. razred (Mitja Omerzel, Domen Zupančič). Dijaki Jožko Omerzel, Božič Aljaž, Vid Zabukovec. Deklice: 2. – 3. razred (Lana Slatinšek, Tija Kastelic), 4. – 5. razred (Zara Judež), 6. – 7. Razred (Kim Kastelic).

Preserski turnir je bil za igralce i igralke novomeške ekipe novo doživetje, saj so se v tekmah prepričali, kako lahko v nizu odločajo malenkosti, ki prispevajo h končnemu uspehu ali porazu. Večina odločilnih tekem so tokrat dobili nasprotniki in nasprotnice naših najmlajših, navzlic temu pa lahko poročamo tako o dobrih igrah kot osvojenih najboljših mestih. Tako so se Mitja Omerzel, Jožko Omerzel in Lana Slatinšek v svojih kategorijah okitili z »zlatom«, . Kim Kastelic, Tija Kastelic in Jaka Škofljanec pa z bronom. Pohvala gre tudi Jaki Golobu, ki je za las (2:3) izgubil medaljo in se po ocenah trenerjev izkazal z borbeno igro. Z malo več sreče bi lahko prišel do odličja.

J. P.

Galerija

_z (1)
_z (2)
_z (3)
_z

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava