Simona prišla domov in razkrila veselo novico: poročila se bo!

1.12.2016 | 11:00

Zaljubljena Simona in Jernej se bosta poročila poleti prihodnje leto. Foto: Pop TV

Zaljubljena Simona in Jernej se bosta poročila poleti prihodnje leto. Foto: Pop TV

Rekel je, da si želi, da bi bila za vedno njegova in seveda sem takoj rekla ja! Foto: Pop TV

Rekel je, da si želi, da bi bila za vedno njegova in seveda sem takoj rekla ja! Foto: Pop TV

Simona je razkrila veselo novico, ki jo je skrivala pred mnogimi ... Izpadli tekmovalki šova Survivor Simoni Potočar se še sanjalo ni, da bo prva stvar, ki jo bo dobila ob prihodu domov, prav zaročni prstan svojega dolgoletnega fanta Jerneja. Parček je skupaj že pet let in skupaj počneta skorajda vse. Oba sta tudi predana prostovoljca in že deset let delata kot vodnika reševalnih psov, sta zagrizena športnika, ljubitelja dobre glasbe in organizatorja dogodkov.

Ko je Simona ob povratku domov stopila skozi vrata njunega doma, jo je čakalo najlepše presenečenje. »Nemudoma mi je povedal, da si želi, da bi bila za vedno njegova, in s svoje verižice snel zaročni prstan … Seveda sem takoj rekla 'ja'! Skupaj sva doživela že toliko lepega in hudega, da sem z vsakim novim doživetjem vanj bolj in bolj zaljubljena,« je priznala Simona, ki pravi, da bo poroka poleti prihodnje leto in da ne bo zelo netradicionalna. Kot sta še povedala zaročenca, ju bo poročil kar Miran Stanovnik, medene tedne pa bosta preživela na Filipinih.

Svet 24

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (5)

1.12.2016+4     + (5)     – (1)     Oceni modrival 

To pa je novica, ni kaj.:-) Datum ločitve je že znan?:-) Sodeč po tem kako se promovira in kako neumnost je pokazala v oddaji, pa jo sploh ni sram, ne bo prav dolgo trajala ta zveza.

1.12.2016+3     + (4)     – (1)     Oceni deniss 

In to je kao novica!? jao jao no

1.12.2016+3     + (4)     – (1)     Oceni đeki 

vse za 5.minut slave,neumnost ne pozna meja!

2.12.2016+2     + (2)     – (0)     Oceni decima 

in kdo je ta ženska?

2.12.2016Oceni Demokracija 

Ne čudite se neumnostim ! Mediji jim samo držijo štango, ker jo očitno morajo. Dekadenca v svojem razmahu po naročilu. Sicer pa tole še gre in ni nič posebnega, je več drugih, dosti bolj bebavih "novic". Važno da se določeno število naroda ukvarja s temami, glede na svoj mentalne sposobnosti. Torej vsakemu svoje.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava