MRD Dobova v pokalni tekmi proti MRK Krka

28.10.2016 | 08:25

MRD Dobova v pokalni tekmi proti MRK Krka

Našo fantje so odigrali še drugo in zadnjo tekmo v letošnji izvedbi Pokala Slovenije. Po tem, ko so  Novomeščane na začetku sezone že premagali, so gosti tokrat pokazali boljšo igro in se uvrstili v nadaljevanje.

Že v uvodnih minutah naši fantje niso igrali, kot smo od njih vajeni. Napak v obrambi je bilo preveč, gostje pa so jih s pridom izkoriščali. Tako je bil v 10. minuti rezultat 2:6 in trener domače ekipe Aleš Sirk je moral vzeti minuto odmora. Le ta ni pomagala kaj dosti, saj se nismo uspeli približati Novomeščanom. Preprosto smo storili preveč napak, da bi nam igra stekla kot po navadi. Ob polčasu pa so fantje vseeno znižali prednost gostov na zgolj dva zadetka.

Začetek drugega polčasa ni prinesel nič novega. Pravega recepta za igro v obrambi danes nismo našli in prav to je eden od razlogov, da so gostje v 49. minuti vodili s kar sedmimi zadetki prednosti. Vsi smo že mislili, da je konec upov in upanje o zmagi je skoraj ugasnilo. Vendar pet minut pozneje (55. minut prepozno), so naši fantje vključili "turbo" in zaigrali tako, kot smo od njih pričakovali. Prednost gostov se je stopila na zgolj en zadetek in trener gostujočega moštva je bil primoran vzeti minuto odmora tik pred koncem srečanja. Gostje niso bili več tako samozavestni kot prej, naše fante je do podaljškov ločil le en zadetek. Na koncu je zmanjkalo malo športne sreče, a priznati je treba, da so bili gostje skozi celo tekmo boljši nasprotnik in so zasluženo zmagali.

MRD DOBOVA : MRK KRKA 28 (12) : 30 (14)

Že to soboto pa fante čaka težka tekma proti RD Koper 2013. Vabljeni ob 19.00, da pridete navijat za naš fante! Na tekmi bomo izmed vseh, ki ste kupili letne karte, izžrebali tudi 3 torbe MRD in jih izročili med polčasom!

J. K.
Foto: A. Žgalin

Galerija

_u (1)
_u (10)
_u (11)
_u (2)
_u (3)
_u (4)
_u (5)
_u (6)
_u (7)
_u (8)
_u (9)
_u

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava