Hribarju drugi turnir

25.10.2016 | 09:35

Hribarju drugi turnir

V nedeljo je potekal 2. turnir najboljših slovenskih mladincev, ki se ga je udeležilo tudi pet igralcev novomeške NTK Krka. Favorita za zmago na drugem pomembnem turnirju sta bila Novomeščana Cvetko in Hribar, a finale vendarle ni bilo novomeško. V polfinalu se je Cvetko pomeril z Novelom, ki je igral odlično in favorita odpravil s 3:0. Peter Hribar, ki je do končnega obračuna na drugem turnirju prišel dokaj suvereno, je Mitjo Novela odpravil 3:1.

Domen Zupančič je igral pod svojimi zmožnostmi, a je v svoji skupini vseeno osvojil tretje mesto, kar je pomembno za naslednje turnirje. Žal sta bila brata Omerzel poražena že v prvem kolu finalnega dela. Jožko Omerzel je izgubil s Filipovičem iz Olimpije, Mitja Omerzel pa proti Žigonu z Raven.

Ocena trenerja: »Pri mlajših se vidi, kar tudi sami že opažajo, da samo delo v namiznoteniški dvorani ni dovolj. Hribar raven svoje igre dviga, kar je spodbudno. Na drugem turnirju je bil zanesljiv s servisom in tako imenovanem returnom, oba elementa igre je podkrepil z borbenostjo. To je bilo dovolj za zmago. Tilen Cvetko je igral nekoliko slabše, a je že tako, da gre enkrat bolje, drugič pa ne povsem po željah.«

J. P.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava