Tudi »Kettejevci« v Jati z drugačnimi

24.10.2016 | 12:15

Tudi »Kettejevci« v Jati z drugačnimi

V Novem mestu je potekalo mednarodno srečanje pod naslovom V jati z drugačnimi. Udeležili so se ga tudi učenci OŠ Dragotina Ketteja. V otvoritvenem programu so nastopili z glasbeno-plesno točko Sončna ura in tako prinesi nekaj sončnih žarkov v sicer deževen dan.

Skupina učencev posebnega programa z učiteljico Marjeto Rožič se je pridružila ostalim udeležencem tudi v popoldanskem programu srečanja, kjer so preživeli nekaj uric ob plesu in prijetnem pogovoru.

V četrtek, 20. 10. 2016, so našo šolo obiskali učenci OŠ Grm iz Novega mesta. Najprej so si ogledali šolske prostore in nekatere dejavnosti naših učencev, nato pa ustvarjali v ustvarjalnih delavnicah.

Istočasno so naši učenci prav tako obiskali njihovo šolo in se tam preizkusili v ročnih, kuharskih in športnih spretnostih.

Ugotovili smo, da ima vsak človek kakšno težavo, ki pa jo lahko premaga z mnogimi svojimi talenti ali pa talenti drugih. Skupaj smo ne le močnejši, pač pa tudi boljši.

Hvala organizatorju srečanja VCD-ju za to čudovito izkušnjo.

V. M.

Galerija

na OS Grm 2 (1)
na OS Grm 2
nastop učencev OŠ Dragotina Ketteja
ustvarjalne delavnice
Učenci OŠ Grm pri nas 1 (1)
Učenci OŠ Grm pri nas 1

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

24.10.2016Oceni Čestitka _ "Kettejevci" _  

... vaše Povabilo bi zagotovo z Odprtim srcem sprejela iranska pisateljica _ http://www.danas.rs/danasrs.1.html _ Pa ji pošljimo še Pesmico _ https://www.youtube.com/watch?v=iaiYpLsAZe0 _ in prav Prisrčen pozdrav organizatorjem 61. Mednarodnega knjižnega sejma ob steku krožeče reke Save _ v krožečo reko Donavo _ Dunav_ Duna _ Dunei_ Dunau _ ... Program želi tri in osem JE enajst

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava