Spet in ponovno smo NAJ kamp

23.10.2016 | 09:00

 Spet in ponovno smo NAJ kamp

V letošnji akciji spletnega portala www.avtokampi.si je kamp Terme Čatež potrdil sloves NAJboljšega slovenskega kampa v kategoriji večjih slovenskih kampov, ki je letos že požel kar nekaj priznanj. Nizozemski avtoklub ANWB in priznano nemško avtomobilsko združenje ADAC sta za leto 2016 ponovno ocenila kamp Terme Čatež kot enega najboljših slovenskih kampov (z oceno 4,5). Prav tako je priznano belgijsko kamp združenje Touring kampu Terme Čatež podelilo znak priporočila Touring 2016 "Touring 2016 recommendation sign".

V kategoriji doživljajskega kampiranja je 3. mesto letos pripadlo Termam Čatež za počitnikovanje v indijanskih šotorih in plavajočih hišicah Gusarskega zaliva.

»Glede na letošnja prejeta priznanja je kamp Term Čatež že 'NAJ' v evropskem merilu. V slovenskem merilu pa – po nedavnem ponovnem izboru za prvo in 'NAJ' kopališče - dodatna lovorika 'NAJ' kampa Termam Čatež daje še poseben ponos in hkrati tudi izkazuje zaupanje vseh naših gostov. Že čez nekaj mesecev jih bomo ponovno presenetili z novimi investicijami, podrobnosti pa naj zaenkrat ostanejo presenečenje,« je letošnjo bero nagrad komentirala pomočnica direktorja prodaje in marketinga Alenka M. Pogačar.

Nevenka Petan
Služba za odnose z javnostmi; Terme Čatež

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava