70 let LD Loški Potok; pričakujejo bogate Arabce

22.10.2016 | 09:20

70 let LD Loški Potok; pričakujejo bogate Arabce

Lovska družina Lovski Potok šteje le 40 članov, med njimi je tudi več mladih, a so velika družina, kot je poudaril predsednik Marin, s srcem. Vsako leto pripravljajo skupne love s kolegi s Hrvaške in zamejskimi Slovenci, cilj teh srečanj , ki privabi do 140 mož in žena, pa je predvsem druženje, orožje pa takrat bolj utihne kot sicer. Marinč je ob 70 letnici društva izpostavil dosežke v zadnje dve leti, ko skupaj s partnerji ponujajo tako imenovani foto lov. Letos so gostil lovce iz dvanajstih držav, v pripravi je obisk bogatih Arabcev, ki si želijo dlje časa preživeti v njihovih loviščih.

M. G.

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (4)

22.10.2016Oceni ZA_ Čestitka Lovski družini _Lovski potok_ ... 

Včasih je dovolj nekaj stavkov spoštovani državljan M.G.,, da se Spregovori ZELO veliko. DA_DA_ kot se v gostoljubju spoštuje sebe, se spoštuje gosta. Smelo naprej _odkrito _ z zelo premišljeno Dobrodošlico in predvsem _ Do ponovnega Snidenja...

22.10.2016Oceni sipka 

Kar vabite si Arabce. Se bodo zaljubili v vašo pokrajino, potem boste pa imeli: http://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=226581 kot Bosna.

22.10.2016Oceni ZA_ Čestitka Lovski družini _Lovski potok_ ... 

Spoštovana državljanka Sipka_ Podajva si roki _ če nikoli gostu _ ne gremo Z LEVICO _ srčno roko naJprej _ multikulturnost _ spoštovanje_ spoštovanje _ in iz Srca hvala draga državljanka Sipka, da ste nas t.i. razsvetlila ... PA dodajmo še Glasbeno DARilo _ https://www.youtube.com/watch?v=Kr-3Zy520S4 _ Čestitka Sarajevo_

27.10.2016Oceni pejpr 

Potočani, pamet v glavo in pohlep stran..., ne vabite arabcev, ker potem boste meli za goste samo še njih in nikogar drugega, rad se vračam v Loški potok in jih res ne bi rad tam srečeval.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava