Sekretarke tudi humanitarne

21.10.2016 | 14:00

Dr. Senčarjeva in Nataša Poljanec

Dr. Senčarjeva in Nataša Poljanec

Že indijski pregovor pravi "le tisti, kdor hoče biti tako dober, kot ni zmožen biti, bo tako dober, kolikor zmore." In tudi v Klubu tajnic in poslovnih sektretarjev Dolenjske in Bele krajine smo dobre po svojih najboljših močeh. Trudimo se pomagati ljudem v različnih stiskah, pa naj bodo to posamezniki ali humanitarne ustanove.

V letošnjem letu smo bile humanitarne trikrat: ob 5. DNEVU KLUBA smo zbirale prostovoljne prispevke za Evropo Donno. Zbrana sredstava smo predale dr. Senčarjevi, gostji našega dogodka. Od junija do oktobra smo zbirale zamaške za našo članico Sento Jeler. Predsednica Kluba Nataša Poljanec ji je predala čez 200 kg zamaškov. Akcijo zbiranja zamaškov še nadaljujemo. Na Jesenskem srečanju Zveze tajnic Slovenije, ki je potekalo 15. oktobra na Koroškem, pa smo prostovoljne prispevke donirale za pomoč Varni hiši v Slovenj Gradcu.

Še najprej se bomo trudile pomagati ljudem v stiski in jim tako vsaj za trenutek narisati nasmešek na obraz. Pridružite se nam in »bodite dobri kolikor zmorete«.

Zapisala: Maja Fink

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava