Kostanjev piknik z motoristi

19.10.2016 | 13:55

Kostanjev piknik z motoristi
Kostanjev piknik z motoristi

Letos je Društvo Sonček Posavje kostanjev piknik skupaj z motoristi izvedlo v Spodnjem Starem Gradu in tako otrokom in mladostnikom s skupnimi močmi spet polepšalo petkovo popoldne. Zamisel se je porodila že veliko prej, v petek pa je bila tudi izpeljana. Namen kostanjevega piknika, na katerem je bilo preko sto udeležencev, je bil, da se otrokom, mladostnikom ter njihovim sorojencem pobliže predstavijo različni motorji, da se brez strahu usedejo nanje, sama oprema motorista, predstavili so tudi delo policista-motorista ter delo s policijskim psom. Poleg vsega tega je bilo možno tudi jezditi na konjičku, otroke pa so verjetno še posebej razveselile motoristke in motoristi s peko palačink, saj so jih spekli preko 300.

Pri letošnjem skupnem pikniku so sodelovali poleg društva Sonček Posavje še Društvo ljubiteljev motorjev Matija Gubec, Sunny ridersi, Aktiv kmečkih žena Krško polje, Bar na igrišču, KS Spodnji stari grad in Spodnja Libna, OŠ Mihajla Rostoharja Krško.

Društvo Sonček Posavje se vsem motoristom in motoristkam zahvaljuje za celodnevno fizično ali humanitarno prostovoljno delo, hkrati pa tudi vsem ostalim, ki so pomagali, da so otroci in mladostniki imeli prijetno druženje in tako tudi spoznali, da motoristi niso samo hitri vozniki, ampak tudi prijazni in humanitarni prijatelji.

A. H.

Galerija

_piknik (01)
_piknik (02)
_piknik (03)
_piknik (04)
_piknik (05)
_piknik (06)
_piknik (07)
_piknik (08)
_piknik (09)
_piknik (10)
_piknik (11)
_piknik (12)
_piknik (13)
_piknik (14)
_piknik (15)
_piknik (16)
_piknik (17)
_piknik

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava