Delavnica »Ljubeča družina«, Glavni trg 24 Novo mesto

18.10.2016 | 17:00

»Družina – največja dragocenost, ki jo človek lahko ima.«

Vsak posameznik, ne glede na spol, v sebi nosi čarobnost moških, ženskih in otroških energij. Je hkrati ponosen oče, ljubeča mati in srečen otrok. Le vsi deli, srčno povezani v celoto svete družine, medsebojno usklajeni in usmerjeni v isti cilj, človeku prinesejo radost in notranjo izpolnjenost, so gibalo napredka.

Zato srčno vabljeni na delavnice »LJUBEČA DRUŽINA«, na katerih bomo na treh zaporednih srečanjih spoznali in v polnosti sprejeli notranjega moškega, žensko in otroka. Globoko bomo začutili, kakšni občutki nas navdajajo, ko pomislimo na moške, ženske in otroke, ki so odigrali pomembne vloge v naših življenjih. Na koncu bomo vse tri povezali v čudovit šopek, v nas ustvarili ljubečo družino in s tem zgradili močne temelje za srečno partnerstvo in starševstvo, svetlo prihodnost zase in za vse ljudi, ki dobroto v srcu nosimo.

Kratka vsebina in predvideni termini:

1. Druženje »PONOSEN OČE«; torek, 20.09.16, ob 17.00 uri

Poglobimo se v lastnosti notranjega moškega. V sebi začutimo dostojanstvo, čast in ponos, red in disciplino. Spoštljivo se poklonimo veličastnosti očeta, ki poskrbi za varnost, oskrbo in toplo zavetje. Ki da oporo, žari v odločnosti.

2. Druženje »LJUBEČA MATI«; torek, 18.10.16, ob 17.00 uri

Odstiramo tančice notranje ženske. V sebi začutimo nežnost, toplino, modrost in milino. Obdarimo se z ljubečo materjo, ki napaja z ljubeznijo, gorečno srčnostjo.

3. Druženje »SREČEN OTROK«; torek, 22.11.16, ob 17.00 uri

Posvetimo se pravljičnemu svetu notranjega otroka. Zaplešemo in zapojemo skupaj z brezskrbnim otrokom, ki z neusahljivo domišljijo ustvarja nov svet, je v ogrinjalo sreče odet. Ki radovedno raziskuje, navdihuje s sanjami, poboža vsako rožico, občuduje pikapolonico.

Ker se bomo na drugem srečanju posvetili notranji ženski, za pripravo na delavnico v globinah svoje duše začutimo in zapišimo (zapis prinesimo s seboj):

· Kaj začutimo, ko pomislimo na pomembne ženske v našem življenju (mama, babica, sestra, partnerka, hči, sodelavka, prijateljica, šefica …)? Kaj pri njih pogrešamo in kaj občudujemo?

· Kako bi poimenovali notranjo žensko? Npr. princesa, umetnica, dama, kraljice, svečenica, bojevnica, mama …

· Katera srčna vrednota oz. lastnost jo najbolj označuje? Npr. svoboda, darežljivost, materinskost, resnica, lepota, milost, kreativnost …

· Kaj bi jo najbolj osrečilo oz. po čem najbolj hrepeni?

· Kako se razlikuje od žensk, ki so odločilno vplivale na naše življenje in v čem jim je podobna?

KJE: Novo mesto, Glavni trg 24, Tempelj POT SRCA

KDAJ: torek, 18.10.16, ob 17.00 uri

CENA: 50 EUR

PRIJAVE: milena.matko@siol.net

Udeležbo na delavnici potrdite na e-pošto: milena.matko@siol.net. Več informacij na: http://www.milenamatko.com/dogodki/.

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutite, da jim bo delavnica prinesla ljubeč blagoslov.