Krkaši z zmago bližje najboljšim

30.9.2016 | 08:45

Krkaši z zmago bližje najboljšim

Rokometaši Krke so v sredo v lepo obiskani dvorani Dolanka v Dolu pri Hrastniku odigrali tekmo 4. kroga v 1. A SRL in vknjižili drugo zaporedno zmago. Pričakovano so, z rezultatom 26:31 (13:13), Zasavcem zadali tretji poraz v sezoni.

V prvem polčasu je bila tekma sicer povsem izenačena, varovanci trenerja Mirka Skoka pa so temelje za zmago postavili v začetku drugega polčasa, ko so naredili delni izid 5:0 in povišala na 19:15, lepo zalogo v golih pa ubranili vse do konca dvoboja.

V domači ekipi je bil najbolj učinkovit Klemen Brilej, pri Novomeščanih pa Jan Jurečič, ki ostaja prvi strelec lige. Oba sta dosegla po sedem zadetkov.

Zasedba iz Dola pri Hrastniku bo v prihodnjem krogu gostovala v Trebnjem, Novomeščani pa bodo gostili Koper. Obe tekmi bosta v soboto, 1. oktobra.

Izjave po tekmi:

Primož Cenkar, trener Dola: "Točke gredo povsem zasluženo v Novo mesto. Mi smo imeli deset minut drugega polčasa nek preblisk in takrat je Krka naredila razliko sedmih golov in jih varno držala do konca".

David Didovič, kapetan Krke: "Začeli smo spet slabo, tako kot vsako tekmo do sedaj. Tudi tokrat nismo bili briljantni v prvem polčasu. Ampak, konec koncev imamo dve točki in pokazali smo, da znamo igrat, da se znamo borit in da smo tudi v slabih trenutkih pravi borci, da še znamo zmagat".

Športna dvorana, sodnika: Sok (Ormož) in Kavalar (Celje).

Dol TKI Hrastnik: Seme, Bauerheim, Brilej 7 (2), Pintar 1, Klepej 5, Ajdari 2 (1), Zore 4, Guček 2, Jazbec 1, Hribšek 1, Ramić, Ribič 2, Jakopič, Simončič, Jazbec, Sikošek.MRK RKKA : Nunčič, Tomić, L. Rašo 2, Jurečič 7, Lavrič 4, Didovič 6, Okleščan 4, Pršina 1, Irman, Jakše 4, D. Rašo 1, Bezgovšek 1, Orlič, Klobčar 1.

Sedemmetrovke: Dol TKI Hrastnik 3 (3), Krka 1 (0).

Izključitve: Dol TKI Hrastnik 2, Krka 4 minute.

MRK Krka

Galerija

_u (1)
_u (10)
_u (11)
_u (13)
_u (14)
_u (15)
_u (16)
_u (2)
_u (3)
_u (5)
_u (6)
_u (7)
_u (9)
_u

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava