Tajnice trle jezikovne orehe

29.9.2016 | 14:10

Tajnice trle jezikovne orehe

Članice Kluba tajnic in poslovnih sekretarjev Dolenjske in Bele krajine sledimo novostim in se nenehno izobražujemo, tokrat smo trle jezikovne orehe z odlično predavateljico Ireno Potočar Papež. Izobraževalno delavnico »Poslovna raba slovenskega jezika« smo imeli v torek, 27. septembra 2016, v prostorih podjetja Mikrografija d. o. o. v Novem mestu. Povabilu so se odzvale tudi članice Gasilske zveze Metlika.

Dobrodošlico nam je izrekel direktor podjetja Mikrografije Boštjan Gaberc in poudaril pomen tovrstnega izobraževanja.

Prostor smo zapolnili s pozitivno energijo, katero smo oddajali s predavateljico Ireno na čelu. To nam res ni bilo težko.

Čas je res prehitro minil, takšno pozitivno predavanje bi lahko poslušale in poslušale. Na koncu smo lahko kupile knjigo Irene Potočar Papež »Jezikovna odličnost«, ki bo zdaj naša življenjska sopotnica na mizi ob računalniku.

Zahvaljujemo se sodelavkama Mikrografije Renati in Anji za pomoč pri pripravi prostora in profesionalen pristop. Hvala tudi našim donatorjem, ki so nam pomagali pri izvedbi dogodka: Mikrografija, d. o. o. , PERESA, Poslovno sodelovanje in izobraževanje Irena Potočar Papež, Krajina Klas, d. o. o. in Butik New Place.

V mislih na trenje jezikovnih orehov vam želimo prijetno jesen.

»To, kar vemo, je kapljica;
to, česar ne vemo, je morje.«
                                          Isaac Newton

Napisala: Mojca Šikonja, članica Kluba
Foto: Jadranka Meglen, članica Kluba

Galerija

klub (1)
klub (2)
klub (3)
klub

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava