Zamaški za Dominika Lozarja

29.9.2016 | 13:50

Zamaški za Dominika Lozarja

V letošnjem letu smo se pridružili akciji zbiranja zamaškov za Dominika Lozarja iz Črnomlja, ki zaradi poškodbe potrebuje 24-urno oskrbo. Sporočamo, da smo včeraj imeli odvoz vseh zbranih zamaškov (cca 600 kg) na zbirnem mestu RK Metlika, od katerih zbrana sredstva bomo predali družini Lozar za stroške, ki so povezani z zdravljenjem sina.

Odvoz zamaškov za Dominika je bil včeraj tudi iz zbirnega mesta RK Črnomelj.

O skupni količini in sredstvih bomo poročali.

RK Metlika se zahvaljuje vsem, ki ste se odzvali naši prošnji za pomoč družini Lozar iz Črnomlja v želji za lepši jutri sinu Dominiku.

Območno združenje Rdečega križa Metlika

Galerija

zamaski (1)
zamaski (2)
zamaski (3)
zamaski (4)
zamaski

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (16)

29.9.2016+1     + (2)     – (1)     Oceni Marko 

Žalostno , da moramo zbirati zamaške , kakšno zdravstvo imamo nujno rabimo reformo zdravstva, vladajoča koalicija SMC. SD IN Desus sram vas je lahko , da niste sposobni ene reforme pripravit mojega glasa nikoli več za vas rajši ne grem na volitve ali bom pa take volil ki jim bo za zdravstvo. Podpiram to akcijo , Rdeči križ Metlika hvala vam za trud.

29.9.2016—     + (2)     – (2)     Oceni Resnica 

Marko kapitalizem je kruta zadeva ... Hoteli ste ( smo) ga , zdaj ga imamo ...

29.9.2016—     + (1)     – (1)     Oceni štoplc 

Marko, zakaj pa lapate kar nekaj v 3 dni? A mi poveste, koga boste to volili, ki jim bo za zadravstvo? Koliko različnih vlad smo že imeli in kaj so te naredile za zdravstvo? No, povejte prosim, koga boste volili? In ta vlada bi morala v 2 letih rešiti problem, ki ga prej v desetletnjih nihče ni znal rešiti? Ta vlada v nadaljevanju mandata obljublja kot prioriteto reformo zdravstva. Počakajmo, pa bomo videli, če bodo sposobni kaj skupaj spacati.

30.9.2016+1     + (1)     – (0)     Oceni avto 

Ali se je fant poskodoval po nesreci ali po malomarnosti? Ce gre za malomarnost potem dolznost sociale in solidarnosti nista samoumevni.

30.9.2016–1     + (0)     – (1)     Oceni tanja 

Dragi predhodni pisec,malce se zamisli nad svojo izjavo. Žalostno,da lahko ako razmišljaš.

30.9.2016Oceni dragaš 

Dominik je iz Butoraja,to bi se že enkrat lahko naučili.

30.9.2016Oceni Marko 

Štoplc takšne kot so sedaj na oblasti ne bom volil nikoli , samo ti in podobni izvolite take , ker vsaka leva vlada , ki bo bila bo še veliko slabša ot te Cerar-Židan -Erjavc, SLOVENIJA RABI 2 MANDATA DESNO SREDINSKO VLADO, SEVEDA PA TE VLADE NIKAKOR NE MORE VODITI JANEZ JANŠA , Ta tvoja vlada , je sposobna se dogovort za podobno reformo v zdravstvu kot je , bla tale zadnja mini davčna reforma s katero je zmansala dohodnino vgalvnem za drzavne usluzbence , denar pa vzela gospodarstvu.

30.9.2016Oceni štoplc 

Mi je prav zanimivo, kako znate vsi samo trobiti, kdo ne sme, ne more voditi vlade. Ta ne, oni ne, ta tudi ne ... Pa daj povej, kdo lahko, kdo sme. Imena prosim, imena! Ne mi govoriti o "moji vladi". Želim si boljšo vlado, a ta vlada se mi zdi najboljša med vsemi slabimi, ker dobrega itak nimamo. Torej, v trenutnem času najboljša izbira, ker žal boljše ni - to pa seveda ne pomeni, da je dobra.

30.9.2016Oceni zamašek  

Štoplc bolša vlada je lahko samo brez teh strank v vladi, ti pa take voliš ,,,,,,

30.9.2016Oceni Lapat je lahko 

Marko v Sloveniji smo probali z levimi, desnimi in sredinskimi vladami, pa se nič ni kaj ekstra obneslo.Rabil bi vlado samih magov, da bi načaral toliko, kot Slovenci porabimo. in kolikor smo Slovenci sposobni ukrast iz lastne blagajne. Če imaš pametne rešitve, kandidiraj na naslednjih volitvah in reši Slovenijo.Lapat u tri krasne je najlažje in vsak zna.

začetnapredhodna Stran: 1/2naslednjazadnja

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava