VIDEO: Ko se združita ansambla Nemir in Novi spomini

28.9.2016 | 14:20

VIDEO: Ko se združita ansambla Nemir in Novi spomini
VIDEO: Ko se združita ansambla Nemir in Novi spomini

Pošiljamo vam novo skladbo, ki je nastala, ko moči, energijo in veselje združita dva izmed najpopularnejših dolenjskih ansamblov. Ansambla Nemir in Novi spomini predstavljata novo skladbo in videospot: polka "Vsaka punca rada ima", je nastala kot plod dela že preverjenega avtorskega dueta Marjana Turka, ki se je podpisal pod melodijo in aranžma, ter Mateja Kocjančiča, avtorja besedila.

Snemanje videospota je potekalo v vasi Blato pri Trebnjem in pri tamkajšnjem toplarju Florijan in ribniku Blato. Na snemanju, ki je potekalo več kot 12 ur, se je zvrstilo predvsem veliko deklet, ki so polepšale zgodbo, zvečer pa smo za potrebe snemanja pripravili pravo veselico, kjer je bilo skoraj 100 statistov. Osrednjo vlogo je odigrala Manca Pirc, aktualna zmagovalka izbora Narodnjakovo dekle.

Končni izdelek, v katerem se prepletata ljubezenska zgodba in "služba" muzikanta, si lahko ogledate spodaj ...

Izvajalec: NOVI SPOMINI in Ans. NEMIR

Naslov:  VSAKA PUNCA RADA IMA

Avtor glasbe: Marjan Turk

Avtor besedila: Matej Kocjančič

Avtor aranžmaja: Marjan Turk

P. Š.

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

28.9.2016+1     + (1)     – (0)     Oceni kmet 

Vso srečo želim. Mimogrede pa tole; zelo se strinjam z mladim gospodom Imperlom, harmonikarjem Dolenjcev, ki je dejal v oddaji Tednik, del nje je bil tudi o ustvarjanju in spominu na Lojzeta Slaka, da je Slakova glasba ponarodela, oziroma večna in da ga je strah, do bo glasba, ki jo ansambli sedaj ustvarjajo prej pozabljena. Ja, tudi meni se tako dozdeva, vse je po enem kalupu, če ne spoznaš ansambla po prvih začetnih taktih, ti pač ni uspel nič novega ponudit. Takih ansamblov je pa v tem Času tričetr in še več.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava