Gladiatorji pred vrhuncem še v Trebnje

28.8.2016 | 09:20

Gladiatorji pred vrhuncem še v Trebnje
Gladiatorji pred vrhuncem še v Trebnje

Serija adrenalinskega Urbanega gladiatorja se ob koncu poletnih počitnic nadaljuje. Neustrašni gladiatorji se bodo v nedeljo v okviru prireditve Slovo poletju družili v Trebnjem, ki bo zadnja postojanka pred finalnim dogodkom v Ljubljani. V nedeljo, 28. avgusta 2016, bo Urbani gladiator premierno zavzel tudi dolenjsko mesto Trebnje, kjer bodo urbani gladiatorji preverili, ali je forma po poletnem dopustu še vedno enaka.

Kot je za dogodek značilno, bosta tudi tokrat na voljo 2 trasi, in sicer krajša, za tiste, ki si želijo manj treninga in več zabave, v dolžini 8 km in daljša, za tiste z večjimi adrenalinskimi apetiti, dolga 13 km. Trasi se vijeta po razgibanem terenu, na obeh pa vas bodo pričakale zanimive ovire, ki od udeležencev zahtevajo pogum, voljo, moč, spretnost, vztrajnost, vzdržljivost in tudi iznajdljivost. Seveda pa bo gladiatorska avantura, ki vas čaka v Trebnjem, polna smeha. Prepričani smo, da bo udeležba na dogodku zamikala tudi tiste, ki si doslej še niso upali stopiti na gladiatorski poligon. Startno-ciljno prizorišče bo v središču mesta, na parkirišču za Pošto in Hotelom Opara. Trebnje bo sicer v dneh od 26. do 28. avgusta dihalo v ritmu vsakoletne tridnevne prireditve, ki se odvija pod imenom Slovo poletju. Gladiatorsko slovo od poletnih dni bodo tako pospremili številni glasbeni in kulinarični dogodki. Po gladiatorski preizkušnji boste lahko okušali dolenjske dobrote ob glasbi, ki jo bo vrtel DJ Time, v popoldanskih urah pa boste lahko uživali ob zimzelenih pesmih Andreja Šifrerja. Seveda bo poskrbljeno tudi za najmlajše – ob 16.00 bo za neustrašne malčke organiziran tudi Otroški mini urbani gladiatorček. Zabave torej ne bo manjkalo, bogatih nagrad pri žrebu tudi ne, vremenski obeti so odlični, družba pa vrhunska. Ker tega res ne smete zamuditi, so prijave še mogoče na spletni strani www.urbanigladiator.si in tudi na dan dogodka od 8.30 naprej.

V Trebnjem se bodo gladiatorji v aktivnem in atraktivnem slogu poslovili od poletja, hkrati pa bo to tudi predpriprava za jesenski gladiatorski vrhunec, ki bo organiziran v okviru Športnega vikenda Ljubljanica. Po tradiciji se v prvem septembrskem vikendu središče Ljubljane zapolni s športnimi navdušenci. Čast otvoritve športnega dogajanja ob Ljubljanici pripada malčkom, ki se bodo v petek, 2. 9. 2016, od 17.30 preizkušali na Otroških tekih povodnega moža. V soboto, 3. 9. 2016, bodo na blatnem Urbanem gladiatorju rimsko Emono zavzeli novodobni gladiatorji, v večernih urah pa se bodo začeli zbirati tekači, ki bodo v soju mestnih luči osvajali kilometre na že 7. Nočnem teku Ljubljanica (5 km, 10 km, Nočni mali maraton Ljubljanica). V nedeljo, 4. 9. 2016, bodo na svoj račun prišli še kolesarji, ki bodo v prijetni kolesarski družbi na 5. Kolesarskem maratonu Ljubljanica prekolesarili prestolnico in njeno okolico po dolgem in počez.

VABLJENI!

S prijaznimi pozdravi

Nino Cokan,
direktor prireditve Urbani gladiator Trebnje

Galerija

_u (1)
_u (2)
_u (3)
_u (4)
_u

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava