Na Skopice tokrat na turnir ob zadnjem vikendu počitnic

27.8.2016 | 11:45

Na Skopice tokrat na turnir ob zadnjem vikendu počitnic
Na Skopice tokrat na turnir ob zadnjem vikendu počitnic

Športno društvo Skopice vabi na 6. malo nogometni turnir, saj ob zaključku poletnih počitnic, v nedeljo, 28. avgusta, organizira veliko športno zabavno druženje vseh nogometnih navdušencev. Skopiški dogodek poletja se bo začel ob 8:30 s prijavo ekip na tekmovanje. Sledil bo žreb in zatem tekmovanje v malem nogometu. Pričakujejo pester nabor ekip, saj jih čaka lep denarni sklad. Kot je že tradicija bodo na Skopicah poskrbeli za atrakcijo, letos bo le ta namenjena otrokom, kateri se bodo lahko zabavali na napihljivih igralih.

Aktivni člani Športnega društva Skopice si po lanskoletnem velikem praznovanju 30 letnice društva želijo in prizadevajo, da bi zadnji vikend v avgustu postal stalnica prireditev. Letos bodo organizirali že 6. Turnir v malem nogometu, ki bo postregel z bogatim denarnim skladom za najboljše ekipe. Nagrajene bodo najboljše ekipe, prav tako pa tudi najboljši strelec, vratar in igralec turnirja. Obiskovalci, prav tako pa tudi drugi tekmovalci, ki boste sončno in vročo nedeljo preživeli na Skopicah pa tudi ne boste ostali praznih rok saj bodo poskrbeli, da bo pijača na hladnem, vaše brbončice pa bo razvajala Okrepčevalnica »Bistro« Lukež. Tudi tokrat na Skopicah niso pozabili na svoj in vaš podmladek, saj se bodo otroci lahko od 11. ure naprej zabavali na velikem napihljivem igralu ter drugih otroških igralih, ki jih ob Skopiškem igrišču na manjka. Prireditev je delno finančno podprla tudi Občina Brežice. Nekaj ekip je že prijavljenih, zato si pravočasno zagotovite svoje mesto na žrebu.

Organizatorji zagotavljajo, da bo na turnirju nadvse zabavno, kot zmeraj, zato se vam tudi tokrat splača priti na Skopice.

Spodaj fotografije preteklih turnirjev na Skopicah ...

D. K., T. D.

Galerija

b-skopice (1)
b-skopice (2)
b-skopice (4)
b-skopice (5)
b-skopice (6)
b-skopice (7)
b-skopice (8)
b-skopice (9)
b-skopice

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava