Dobrodelna rokometna tekma za Dominika

24.8.2016 | 10:30

Dobrodelna rokometna tekma za Dominika

Januarja letos se je Dominiku in družini Lozar življenje obrnilo na glavo. Po nesrečnem skoku v sneg je nekdaj odličen rokometaš, tudi član kadetske reprezentance Slovenije, zaradi zloma 4. vratnega vretenca, ostal negibljiv. Po večmesečnem okrevanju v bolnišnici se je Dominik sedaj končno vrnil v domače okolje. Zaradi popolne tetraplegije je povsem odvisen od pomoči drugih. Najbližji mu želijo omogočiti kar se da normalno in dostojno življenje, vendar je to za 5-člansko družino kar velik finančen zalogaj. Trenutna prioriteta je nakup prilagojenega voznega sredstva in ureditev dovoza do hiše.

Da bi Dominiku olajšali bivanje doma, rokometni klub Črnomelj organizira dobrodelno tekmo, na kateri bodo vsi zbrani prostovoljni prispevki namenjeni družini Lozar. Domača članska ekipa se bo pomerila z aktualnimi državnimi prvaki in zmagovalci Slovenskega pokala, rokometnim klubom Celje Pivovarna Laško. Celjani so 19-kratni državni prvaki in 19-kratni zmagovalci Slovenskega pokala. Kar štirje člani ekipe RK CPL se trenutno s slovensko rokometno reprezentanco borijo za čim boljšo uvrstitev na olimpijskih igrah v Braziliji. V Črnomlju nas torej čaka pravi rokometni spektakel. Tekmo bo popestrilo več plesalcev, med drugimi tudi zmagovalec šova Slovenija ima talent, Jernej Kozan.

Belokranjci smo že večkrat pokazali, da znamo ob težkih trenutkih skupiti skupaj in vemo, da tokrat ne bo nič drugače. Udeleži se rokometne tekme 24. 8. 2016 ob 19. uri v športni dvorani SŠ Črnomelj. Za koga? Za Dominika!

Svoj prispevek lahko nakažete tudi na račun Rdečega križa Črnomelj ali pošljete SMS s sporočilom DOMINIK5 NA 1919 in s tem prispevate 5 eur za Dominika in njegovo družino.

OZ RK ČRNOMELJ : 02430-0019277148

NAMEN: ZA DOMINIKA

Manja Novak

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava