Polna dvorana že v prvem prijavnem roku

24.8.2016 | 08:15

Polna dvorana že v prvem prijavnem roku

Podjetniško – obrtni in kmetijski sejem Brežice se nezadržno približuje in organizator sejma, Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice, se lahko pohvali s polno zasedeno dvorano že v prvem prijavnem roku. Prostega je le še nekaj prostora zunaj – pred dvorano na ploščadi, kjer bo tudi letos potekala priprava izvrstnega golaža.

Sejem, ki bo letos potekal v soboto, 15. in nedeljo, 16. oktobra, predstavlja tradicionalno jesensko srečanje med obiskovalci in podjetniki in dober odziv lanskoletnih razstavljavcev je marsikoga tudi letos pritegnil k ponovni prijavi. Vsi se namreč zavedamo, da se je potrebno v lokalnem okolju še posebej potruditi, saj konkurenca ne počiva, graditi pa je potrebno tudi na vidnosti in prepoznavnosti. To potrjuje tudi anketa mednarodnega registra sejmov AUMA, ki je pokazala, da 80 odstotkov strokovnjakov meni, da so sejmi še vedno najučinkovitejša oblika tržnega komuniciranja.

Trenutno organizatorji pripravljamo obsejemski program, saj si želimo nadaljevati tradicijo »živega« sejma in vsako leto ponuditi tudi nekaj novega. Veseli bomo, če boste pri nastanku programa sodelovali tudi vi.

Vsa podjetja, samostojne podjetnike, društva, javne zavode in ostale organizacije vabimo, k sodelovanju na sejmu. Svoj interes sodelovanja in predstavitevi na izviren način širši javnosti pošljite na: info@pcbrezice.si ali pokličite na: (0)59083794 (Karl).

Se vidimo na POK-u 2016!

Karl Vertovšek
ZPTM Brežice
Enota CTP

Galerija

_z (1)
_z (2)
_z

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava