Melania Trump bo tožila zaradi obrekovanja

23.8.2016 | 14:35

Melania Trump bo tožila zaradi obrekovanja

Odvetnik soproge republikanskega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa je sporočil, da Melania Trump pripravlja tožbe proti britanskemu časopisu Daily Mail in drugim medijem, ki so objavili ugibanja o tem, da je pred poroko s Trumpom v ZDA delala kot "spremljevalka" oziroma drago plačana prostitutka.

Melania Trump je zagotavljala, da podpira migracijsko politiko svojega moža med drugim zato, ker je sama na poti do državljanstva vse naredila po pravilih. Po konvenciji republikanske stranke v Clevelandu, kjer je njen govor uvodoma naletel na zelo dobre odzive, dokler se ni izkazalo, da je dele povzela po govoru Michelle Obama, se je medijska pozornost spet malce okrepila.

Z njene spletne strani so izginule trditve, da je v Ljubljani dokončala univerzitetni študij, New York Post je objavil njene gole fotografije iz časov, preden je poznala Trumpa. Narejene so bile v ZDA in še vedno ni jasno, ali je takrat imela ustrezno delovno dovoljenje. Potem pa so se začela ugibanja o tem, ali je agencija za modele, preko katere je delala, zagotavljala lepa dekleta bogatim Američanom za družbo in še kaj.

Njen odvetnik Charles Harder je sporočil, da takšna natolcevanja presegajo vse meje dobrega okusa in človeškega dostojanstva. Namige je označil za popolne laži in dejal, da morebitna bodoča prva dama ZDA pripravlja tožbe proti medijem zaradi obrekovanja.

STA

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

23.8.2016+1     + (2)     – (1)     Oceni bralec 

Bravo Melanija!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava