VIDEO: Slakonja si je po Putinu privoščil še Trumpa

20.7.2016 | 11:30

VIDEO: Slakonja si je po Putinu privoščil še Trumpa
VIDEO: Slakonja si je po Putinu privoščil še Trumpa

Klemen Slakonja je po Putinu posnel novo parodijo, tokrat na Donalda Trumpa. Vlogo soproge Melanie je namenil Emperatrizz, znani iz skupine Sestre. Na kar dveh zaporednih dogodkih je šov program s predstavitvijo spota premierno prikazal v SiTi Teatru, zdaj pa si spot lahko ogledate tudi vi.

Priljubljeni igralec in komedijant Klemen Slakonja je končno predstavil težko pričakovani videospot, ki je parodija na Donalda Trumpa. Če je s parodijo na ruskega predsednika Putina podiral rekorde, bo z Donaldom gotovo prekosil samega sebe. Na kar dveh svetovnih premierah je v nedeljo v SiTi Teatru predstavil videospot in pesem z naslovom Golden Dump (The Trump Hump)! Klemen je tako znova upravičil svoj sloves kot odličen komedijant, na odru pa se mu je pridružil tudi kralj komedije Jurij Zrnec, tako da so gledalci prejeli dvojno dozo smeha.

Težave z videospotom

Ni pa šlo brez tehničnih težav, saj so se obiskovalci obeh svetovnih premier načakali. Končno je videospot na voljo tudi na spletu.

O videu

Trump je v videospotu, ki ga je Slakonja naslovil Golden Dump (The Trump Hump), predstavljen v času volilne kampanje. Med drugim izjavi, da "ima rad" Kitajsko, pri čemer ne gre spregledati vulgarnih konotacij, obljubi, da bo postavil zid z Mehiko, ki ga bodo financirali Mehičani, Kenijce - te pooseblja Kenijec z obrazom zdajšnjega predsednika Baracka Obame - pošilja v Kenijo.

V spotu ne manjka lepotic, scen zabave in blišča, vključen pa je tudi McDonalds, v katerem mogotec je crappy meal (grozen obrok). Videospot se konča s Trumpovim sloganom: "We can make America great again" (Naredimo Ameriko spet veliko).

Slakonja je denar za spot zbiral s pomočjo množičnega financiranja oziroma na platformi Adriafund. Nadejal si je 10.000 evrov, zbral jih je več kot 30.000.

"Trump se mi preprosto zdi zelo zanimiv lik. Ko sem pred dvema letoma začel razmišljati o projektu #TheMockingbirdMan, sem najprej imel v mislih Putina, Baracka Obamo, Angelo Merkel, nekatere pop zvezdnike, ki bi se jih lotil, potem pa je Trump udaril kot strela z jasnega," je nedavno povedal Slakonja. "Trump, poln izjav, zanimivih za poigravanje z njimi, se je izkazal za najbolj aktualnega," je dodal.

Slakonja s spotom o Trumpu, ki bi moral biti na spletu že v ponedeljek, a se je zaradi tehničnih težav zavleklo, nadaljuje svoj projekt #TheMockingbirdMan, v katerem posnema slavne ljudi. Prvi v tem okviru je bil ruski predsednik Vladimir Putin, spot s parodijo nanj Putin, Putout pa je na YouTubeu objavil februarja. Doslej si je posnetek ogledalo več kot 6,5 milijona ogledov.

Slakonja je znan po tem, da se svojih projektov loteva študijsko. Kot je dejal, skuša v spote vključiti dejanske dogodke ter izjave in prepričanja ljudi, ki jih posnema. V nadaljevanju si Slakonja, kot je napovedal, želi imitirati še Angelo Merkel ter nekatere pop zvezdnike in športnike.

Svet 24; STA

Galerija

Eden in edini Klemen Slakonja je predstavil videospot in pesem z naslovom Golden Dump (The Trump Hump)! Foto: Mare Vavpotič
Svojima kolegoma je prišel čestitat tudi Denis Avdić s svojo boljšo polovico. Foto: Mare Vavpotič
Zvezdi večera je čestitala tudi Vesna Nisha Dolinar iz restavracije Namaste. Foto: Mare Vavpotič
Igralec Uroš Fürst je zadovoljen, da je kot vodja SiTi Teatra gostil premiero težko pričakovanega videa. Foto: Mare Vavpotič
Na premieri sta uživala tudi zaljubljena medijca Kaja Flisar in Mirko Mayer. Foto: Mare Vavpotič
Večer je s svojim nastopom zaznamoval tudi Jurij Zrnec, ki je še vedno srečen v objemu svoje drage Aleksandre Ilijevski. Foto: Mare Vavpotič

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava