Delavnica »Blagoslov zemlje in neba«: Sporočila živalskega sveta, Glavni trg 24 Novo mesto

19.7.2016 | 17:00

»Podoživet spomin preteklosti. Jezdim divjega konja. Kot eno sva, v skupen dih zlita, v en sam gib, svobodo bivanja. Širni gozdovi, travniki, ustja rek – povsod sva, ujeta v prostranost neskončnosti. Ni meja med mano in njim, med nebom in zemljo.

Divja ženska brez omejitev, neukročena, prizemljena. Zlita z naravo, deročo reko, žarom ognja, šelestenjem veta, rodovitnostjo zemlje. Z neskončnim zavedanjem, kdo sem, kaj hočem in kam grem.«

Živali so naši ljubeči spremljevalci, zdravitelji in učitelji. Brezpogojno nas ljubijo, nam odpirajo srce, dajejo hrano, omogočajo lažje in hitrejše doseganje notranjega blagostanja ter prinašajo vitalno življenjsko energijo, mir in harmonijo. Ščitijo nas ter vodijo skozi življenje. Pomagajo nam, da sledimo svojemu poslanstvu, ohranjamo stik s sabo in trdna tla pod nogami. So blagoslov nebes in darilo mame zemlje.

Da bi v polnosti začutili brezpogojno ljubezen živali, ljubeče vabljeni na delavnico »SPOROČILA ŽIVALSKEGA SVETA«. Sprejmimo brezmejno ljubezen in zdravilno toplino živali. Odprimo svoja srca in prisluhnimo sporočilom naših hišnih ljubljenčkov. Začutimo prvinsko moč živali in jo strastno zaživimo. Podajmo se v svet totemskih živali in prebudimo našo divjo neukročenost.

Snidemo se v torek, 19.07.16, ob 17.00 uri. Oblečeni bodimo v ležerna oblačila. Za pripravo na delavnico se povežimo z energijo svoje najljubše živali ali pa živali moči ter jo intuitivno narišimo (risbo prinesimo s seboj).

Udeležbo na delavnici potrdite na e-pošto: milena.matko@siol.net. Več informacij na: http://www.milenamatko.com/dogodki/.

Izredno močan in globoko transformativen cikel dvanajstih delavnic »Blagoslov zemlje in neba« je namenjen srčnemu povezovanju z bitji čiste svetlobe in ljubezni ter matere narave. Na delavnicah sprejmemo mistične blagoslove ljubečih bitij zemlje in neba, jih povabimo v svoje življenje, radostno stečemo v njihov objem ter se popolnoma predamo življenju v vsem razkošju ljubezni, radosti, moči, svete srčnosti in božje milosti. Na stežaj odpremo vrata celotnemu Stvarstvu in postanemo veličastni mojstri bivanja, zliti z magično lepoto in obiljem obstajanja.

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutite, da jim bo delavnica prinesla ljubeč blagoslov.