Delavnica Zlata doba Atlantide, Glavni trg 24 Novo mesto

1.7.2016 | 17:00

»Zemlja – sveti planet; razkošja svet, tako nebeško lep kot en sam dehteči cvet.

Zemlja – sprejemam te v srce. Dragoceno darilo si mi, nosim v svojih toplih te dlaneh, opijam s tvojo živostjo se v očeh. Na ustnicah nasmeh, sled ognjevite ljubezni v zvezdnih nočeh.«

Zemlja - čarobni planet. Ne glede na to, ali smo osebno živeli v zlati dobi najvišjega tehnološkega, duhovnega in človeškega razvoja, ali pa do spominov dostopamo preko kolektivne zavesti, v vsakem od nas tli hrepenenje, da bi zopet prebudili svoje največje talente in darove, zaživeli vrednote srčnosti.

Zato ljubeče vabljeni na delavnico »ZLATA DOBA ATLANTIDE«, na kateri se bomo globoko spominjali obdobja, ko smo bivali v sijaju svoje veličastnosti in za katerega je čas, da ga zopet v polnosti zaživimo.

Začutili in aktivirali bomo 12 duhovnih čaker ter 12 vijačnic DNK, se predali modrosti telepatije, teleportacije, telekineze, lebdenja, takojšnje materializacije … Aktivirali bom svoje jasnočutne sposobnosti, začutili moč zdravljenja s kristali, glasbo, barvami, zelišči. Prebudili bomo starodavno znanje lahkega načina gradnje, kmetovanja, ljubečega medsebojnega sodelovanja. Spregovorili bomo o trinajstih kristalnih lobanjah in odstrli še mnoge druge tančice mističnosti.

Snidemo se v petek, 01.07.16, ob 17.00 uri. Oblečeni bodimo v ležerna oblačila. Za pripravo na delavnico se povežimo z zlato dobo Atlantide in intuitivno narišimo utrinek iz tedanjega obdobja (risbo prinesimo s seboj).

Udeležbo na delavnici potrdite na e-pošto: milena.matko@siol.net. Več informacij na: http://www.milenamatko.com/dogodki/.

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutite, da jim bo delavnica prinesla ljubeč blagoslov.