Akademija Karate kluba Brežice ob zaključku šolskega leta

27.6.2016 | 08:15

Akademija Karate kluba Brežice ob zaključku šolskega leta
Akademija Karate kluba Brežice ob zaključku šolskega leta

V Karate klubu Brežice smo zaključili šolsko leto 2015/2016 s slavnostno akademijo. Nadvse uspešno šolsko leto smo zaključili s predstavitvami osvojenih znanj staršem in članom kluba po vadbenih skupinah. Skozi predstavitve znanj se je lepo videlo napredovanje vadečih, vse do mojstrskih kandidatov. Karate je potrebno redno in zavzeto vaditi kar nekaj let, preden se osvojijo osnove borilne veščine, ki se nato postopoma nadgrajujejo s posameznimi borilnimi elementi.

V klubu smo veseli, da je kljub napornim in rednim treningom, ki vključujejo tudi borbe, šolsko leto minilo brez poškodb, a z odličnimi rezultati na tekmovanjih. Zavzet in strokovno izobražen trenerski kader se je okrepil z napredovanjem Metke Galič v trenerja II. stopnje; prav tako pa imamo v klubu po novem dva sodnika za športna tekmovanja v karateju – Katjo in Davida Bajsa.

Slavnostna akademija se je zaključila v sproščenem druženju ob »pizza party« in številnih dobrotah, ki so jih pripravili starši naših članov. Vsem hvala za vse pozornosti, hvala pa tudi Zlatki Kolman za zbrana praktična darila članom kluba in Mihi Galiču za pijačo Pivovarne Laško.

Vsem članom Karate kluba Brežice želimo prijetne počitnice in nabiranje energije za novo šolsko leto.

KK Brežice

Galerija

_z (1)
_z (10)
_z (11)
_z (12)
_z (13)
_z (14)
_z (15)
_z (16)
_z (17)
_z (2)
_z (3)
_z (4)
_z (5)
_z (6)
_z (7)
_z (8)
_z (9)
_z

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava