Knjižnica Črnomelj - uvod v počitnice pod čudežnim drevesom

26.6.2016 | 12:10

Knjižnica Črnomelj - uvod v počitnice pod čudežnim drevesom<br>

V četrtek, 23. 6. 2016, smo svečano odprli letos že druge poletne prireditve, ki se julija in avgusta dogajajo v prijetni senci drevesa pred našo knjižnico. Prireditev smo pripravili v sodelovanju z Vrtcem Otona Župančiča iz Črnomlja. Dve skupinici otrok iz vrtca Čardak, Delfinčki in Žabice, so pod budnim mentorstvom vzgojiteljic Alenke Nemanič , Urške Ružič, Metke Kramar in Mojce Adlešič pripravili simpatičen glasbeno recitatorski program.

Prireditve sta svečano odprli in nas tudi nagovorili direktorica Knjižnice Črnomelj gospa Anja Panjan Trgovčić in županja Občine Črnomelj gospa Mojca Čemas Stjepanovič. V nadaljevanju so otroci v ustvarjalnici pobarvali pobarvanke z morskimi motivi in jih privezali na vrvico. S temi obeski smo nato okrasili naše drevo, ki je res postalo čudežno. Zacvetelo je v živopisanih barvah malih umetnij.

Dragi otroci in starši! Pridružite se nam.

Prijazno povabljeni v prijetno senco našega čudežnega drevesa. Pod njim bomo knjižničarji julija in avgusta vsak četrtek ob 10.00 pripravljali različne pravljične, glasbene in druge dogodke.

Prijazno vabljeni tudi na ogled razstave z naslovom Moje počitnice pod čudežnim drevesom 2015, ki smo jo pripravili ob tej priložnosti in se nahaja na mladinskem oddelku naše knjižnice.

Knjižnica Črnomelj

Galerija

_p (1)
_p (10)
_p (11)
_p (2)
_p (3)
_p (4)
_p (5)
_p (6)
_p (7)
_p (8)
_p (9)
_p

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

28.6.2016Oceni vika lozar 

Prizadevne knjižničarke in knjižničar znajo pritisniti na apravo tipko. Šla sem mimo, ko so pripravljali sceno in vedela, da bo dogajanje pestro in zanimivo za največkrat med počitnicami zdolgočasene otroke. Po fotografijah sodeč jim je več kot uspelo!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava