Športno kulturna prireditev ob dnevu državnosti v KS Birčna vas

25.6.2016 | 10:35

Športno kulturna prireditev ob dnevu državnosti v KS Birčna vas
Športno kulturna prireditev ob dnevu državnosti v KS Birčna vas

Dan državnosti je slovenski državni praznik, ki se ga vsako leto praznuje 25. junija. Ta dan v Sloveniji obeležujejo spomin na 25. junij 1991, ko je Slovenija postala neodvisna. Sprejeta je bila Deklaracija o neodvisnosti Slovenije in Temeljna ustavna listina o samostojnosti in neodvisnosti Slovenije.

V počastitev državnega praznika Dneva državnosti prireja ŠD Birčna vas dne 25. junija 2016 ob 17. uri na športnih igriščih v Birčni vasi druženje krajanov, ki bo obogateno s kulturno prireditvijo domačih pevcev in glasbeno skupino, s turnirjem ekip v malem nogometu in z zabavnimi igrami otrok in mladine.

Prireditev bo na lepem zelenem športnem igrišču ob robu šelestečega gozda. Za hrano in pijačo bo poskrbljeno. Veselimo se nastopa nogometnih ekip, ki bodo prišle iz Šentlovrenca, Birčne vasi in okolice. Kot posebni gostje bodo na nogometnem turnirju nastopili člani nogometnega moštva Policijske uprave Novo mesto, povabili pa smo tudi olimpijca Primoža Kozmusa in Matjaža Vrhovnika.

Posebej bo poskrbljeno za otroke, ki se bodo igrali na napihljivem gradu. Starši, otroci, športniki in krajani, veselite se Dneva državnosti, 25. 6. 2016 na zelenem igrišču v Birčni vasi.

Dostop do prizorišča je možen z avtomobilom, in sicer nas boste našli, če se peljete skozi Birčno vas ter pri avtoservisu Brdar zavijete levo. Poskrbeli bomo tudi za ustrezno označeno pot. Točno lokacijo si lahko ogledate na priloženem zemljevidu.

Za Slovenijo!

Člani Športnega društva Birčna vas

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava