Mirelina drama na urgenci

23.6.2016 | 13:10

Mirela in Emi sta ugotovila, da lahko moči združita ne samo v  prijateljstvu, ampak tudi v poslu. Po novem se imenujeta Miremi, kar je  sestavljanka njunih imen. Foto: Mediaspeed

Mirela in Emi sta ugotovila, da lahko moči združita ne samo v prijateljstvu, ampak tudi v poslu. Po novem se imenujeta Miremi, kar je sestavljanka njunih imen. Foto: Mediaspeed

Na srečo je z glavo vse v redu, le koleno je šivano in komolec poškodovan. Foto: oa

Na srečo je z glavo vse v redu, le koleno je šivano in komolec poškodovan. Foto: oa

»V nekem trenutku sem samo zgrmela z odra in se hudo udarila v glavo, roko in koleno …« Foto: B. P.

»V nekem trenutku sem samo zgrmela z odra in se hudo udarila v glavo, roko in koleno …« Foto: B. P.

Kraljica šova Mirela Lapanović kljub poškodbam nadaljuje svoj zvezdniški pohod. Foto: Pro Plus

Kraljica šova Mirela Lapanović kljub poškodbam nadaljuje svoj zvezdniški pohod. Foto: Pro Plus

Odšla je na modno revijo, vrnila se je poškodovana in povita.  Foto: B. P.

Odšla je na modno revijo, vrnila se je poškodovana in povita. Foto: B. P.

Velika zmagovalka letošnjega Big Brotherja Mirela Lapanović je konec tedna obiskala štajersko prestolnico, kjer se je udeležila modne revije, ki pa se je zanjo končala precej žalostno. Nerodno je namreč padla z odra, zato so jo v klinični center odpeljali reševalci.

Da je Mirela v trenutku postala kraljica ljudskih src, ki bijejo za resničnostne šove, je dokazala že z zmago v Big Brotherju. Kraljica Mirela zdaj veselo prečesava Slovenijo in se udeležuje družabnih dogodkov, na katerih povzroča pravo evforijo med svojimi oboževalci, ki se želijo z njo fotografirati na vsakem koraku.

Ona jim z veseljem ustreže, saj s tem nima težav. In tako je bilo tudi na mariborskem dogodku na letališču Edvarda Rusjana, kamor je Mirela prišla v družbi Emija Nikočevića, komentatorja letošnjega Big Brotherja, s katerim sta se po zmagi v trenutku ujela. Po končanem modnem dogodku je prišel čas za fotografiranje, saj je Mirela na druženju zabavala obiskovalce. Ob koncu dogodka so jo fotografi prosili za nekaj dodatnih fotografij, ki naj bi jih Mirela posnela na odru, kjer je bil boljša osvetlitev. A kaj, ko je bila ravno ta usodna za kraljico šova. »Kot sem že povedala, so mi rekli, naj se premaknem malo sem, malo tja. Ker je bila gneča in evforično ozračje, sem se zmedla ter zaradi reflektorjev in svetleče podlage na odru nisem dobro videla. Tako sem v nekem trenutku samo zgrmela z odra in se hudo udarila v glavo, roko in koleno,« je povedala Mirela, ki pa je imela ob sebi pravega moškega, da jo je rešil iz objema hujših posledic.

SPET JO JE REŠEVAL MOŠKI

Ves čas je Mireli ob strani stal njen novi »prijatelj v zločinu« Emi Nikočević, ki je poskrbel, da so Mirelo oziroma, kot ji pravi menda on, »moj zaklad« prepeljali v mariborsko bolnišnico. »Kar naenkrat se je zgodilo in okoli Mirele je zavladala panika, zato sprva nihče ni vedel niti točno, kaj in komu se je zgodilo. Ko se je razvedelo, da je to zmagovalka šova, so se začeli vsi o tem pogovarjati,« je povedal naš vir, ki pravi, da so vsi začeli ugibati, koliko je popila, da je padla.

A v resnici Mirela tisti dan sploh ni pila. V bolnišnici so pretreseni Mireli povedali, da mislijo, da ima zlomljen meniskus, a so po opravljenem rentgenu videli, da morajo narediti le nekaj šivov. Resničnostna zvezdnica je skupaj z Emijem bolnišnico zapustila pozno ponoči in se v znan mariborski hotel pripeljala šele nekaj čez polnoč, kjer pa so jo takoj opazili, saj je namesto čevljev s petami nosila modre papirnate bolnišnične copatke, imela povito koleno in komolec.

»Bolečina je neznosna, vse me boli. Komaj hodim in potrebujem počitek,« je povedala Mirela, za katero je ves čas kot pravi džentelmen skrbel Emi. Na naše vprašanje, kaj je s poškodbo glave, o kateri se je govorilo na zabavi, pa je Mirela odgovorila: »Pa to ti je bosanska glava, trda kot kamen! (smeh) Na srečo je z glavo vse v redu, le koleno in komolec sta poškodovana.« Mirela je naslednji dan počivala tudi s pomočjo Emija, ki jo je razvajal in skrbel zanjo, do večera, ko sta spet odšla na nov družabni dogodek.

VODITA SKUPNI POSEL

Mirela in Emi sta ugotovila, da lahko moči združita ne samo v prijateljstvu, ampak tudi v poslu. Po novem se imenujeta Miremi, kar je sestavljanka njunih imen Mirela in Emi. »Navijamo za dvojec Miremi!« sta dejala Mirela in Emi, ki že uspešno tržita svoje ime. Ali dobivata plačilo za prihod na dogodek, žal ni znano, ne skrivata pa dejstva, da rada dobita stvari v dar, od oblek do pijače. In prav je tako, saj je zdaj čas, da uživata v sadovih Mireline zmage po treh mesecih vzponov in padcev v hiši Big Brother.

Svet 24

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (6)

23.6.2016+6     + (6)     – (0)     Oceni firbčen 

res ne vedo več o čem bi pisali, res je žalostno kruh služiti s temi brezveznimi trači, če se kdo kje pos...

23.6.2016+4     + (4)     – (0)     Oceni ggg 

Na srečo je z glavo vse v redu, le koleno je šivano in komolec poškodovan. Foto: oa A da je z glavo vse v redu? To je šala leta.

23.6.2016+3     + (3)     – (0)     Oceni katarina 

Raje se ukvarjajte kako kakemu pametnemu človeku pomagat ali pa tudi kakemu ubogemu, to raje daste pod preprogo in objavljate stvari, ki dajejo slab zgled vsem, posebej pa mladini. Vprašajte se vi sami, kako vam bi bilo,, da bi se vaši straši tako obnašali. Sploh se ne zavedate, da pa nekdo trpi zaradi tega. A nima nihče niti iver človečnosti v sebi.

23.6.2016Oceni katarina 

Starši tako obnašali

24.6.2016+5     + (5)     – (0)     Oceni krneki 

pa ste prepričani da je z glavo vse v redu?

24.6.2016+6     + (6)     – (0)     Oceni jani 

Če bi imeltako hčer bi bil pa res obupan.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava