FOTO: Rebeki Dremelj cvetijo posli

31.5.2016 | 13:45

Rebeka Dremelj je še enkrat dokazala, da ji ni para. Predstavila je že svoj drugi parfum MySpirit by Rebeka. (foto: arhiv organizatorja)

Rebeka Dremelj je še enkrat dokazala, da ji ni para. Predstavila je že svoj drugi parfum MySpirit by Rebeka. (foto: arhiv organizatorja)

V prelepem okolju Galerije Repanšek in idiličnem poletnem vzdušju je podjetna pevka Rebeka Dremelj predstavila novi parfum MySpirit by Rebeka in poskrbela za razvajanje vseh čutov.

Ko dogodek pripravlja Rebeka Dremelj, se ve, da ga nikakor ne gre zamuditi. In pevka se je tudi tokrat izkazala kot odlična gostiteljica – na pravi vrtni zabavi.

Rebeka Dremelj: Novi parfum bo spomnil na občutek poletja, ki ga nosimo v srcu, zato je primeren za vse dni v letu.

Razlog je bila seveda predstavitev njenega že drugega parfuma, saj je njen prvi MySpirit by Rebeka dobil še poletno različico. V objemu barvito urejenega ambienta je Rebeka skupaj s parfumarno MySpirit organizirala pravo vrtno zabavo, ki jo je naredila posebno že s podobo in pljuskom poletnih barv. Goste so na nekaj poletnega in nabitega s svežo energijo že pri vhodu opominjali barviti dekorativni elementi, po celotnem prizorišču pa tudi veliki in opazni raznobarvni baloni, in mavrične barve so se popolnoma skladale z barvami njenega novega parfuma. Rebekin novi poletni parfum sicer diši po citrusih, ličiju, orhideji, vrtnici, hruški, pačuliju in kot njen prvi vsebuje tudi malce opojnega jasmina. »Je za dame s karakterjem. Spomnil bo na občutek poletja, ki ga nosimo v srcu, zato je primeren za vse dni v letu,« je povedala Rebeka. Ob tej priložnosti je predstavila tudi novo pesem Svet za zaljubljene, ki kar kliče po ljubezni do življenja, vsega lepega in dišečega.

Svet 24

Galerija

Z uredništva Svet24 so dogodek podprli Sonči Nered Čebašek, Nejc Simšič in Sonja Javornik.
Novo dišavo sta prišla vonjat tudi zakonca Dejan Bojić in Natalija Verboten Bojić.
Werner je tokrat prišel sam s hčerko Kanenas.
Dogodek je povezovala voditeljica Mojca Mavec.
Ko gre za štos, je Rebeka vedno za, še posebno če sta zraven tudi izvrstna akrobata Filip in Blaž.
rebeka (5)
Zakonca Potrebuješ, Jože in Andreja, sta o novem parfumu poklepetala tudi s pevko Katarino Habe, ki je nad vonjem navdušena.

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (5)

1.6.2016Oceni tinca 

Bog ji požegnaj

3.6.2016Oceni smcdrek 

če ona pravi da ji cvete....

3.6.2016+1     + (1)     – (0)     Oceni bankomat 

Že od nekdaj ji cvete

4.6.2016+2     + (2)     – (0)     Oceni Sploh po tistem, ko je raka premagala revica 

Ne maram rumenega tiska in ljudi, ki se rinejo v medije v želji po reklami in slavi.

5.6.2016Oceni ne levi ne desni 

ja, Mojca, kaj pa ti v tej elitni navezi ? pity...

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava