Rokometni klub Krško – starejši dečki A tretji v državi

31.5.2016 | 08:35

Rokometni klub Krško – starejši dečki A tretji v državi
Rokometni klub Krško – starejši dečki A tretji v državi

Minuli vikend, 28. in 29.5., je v Ribnici potekal finalni turnir za državnega prvaka starejših dečkov A. Na turnir Final four so se uvrstile štiri najboljše ekipe: RD Riko Ribnica, RK Sviš Ivančna Gorica, RD Urbanscape Loka in seveda ekipa SDA Rokometnega kluba Krško.

V soboto so imeli Krčani na sporedu dve srečanji, najprej z ekipo RD Sviš Ivančna Gorica, kateri so morali priznati poraz z rezultatom 14:18. Popoldanska tekma proti domači ekipi RD Riko Ribnica pa se je na veselje vseh končala z odličnim rezultatom 27:16.

V nedeljo so se fantje pomerili še z ekipo RD Urbanscape Loka. Kljub borbeni igri, tako v obrambi kot v napadu, so žal morali priznati poraz 20:22.

Fantje, ŠIŠKO PETER, POŽEG LUKA, MLADKOVIČ JAN, RESNIK MARKO, LUPŠINA GAL, ŠVALJ JURE, GOLOB LUKA, ARH VITO, ŠKRABAR JAN, LEVIČAR URBAN, ARH ALJAŽ in CVAR ŽIGA, so pod taktirko trenerja DANIELA PFAJFARJA na parketu pokazali borbeno igro in srčnost ter povezanost ekipe, ki jih je pripeljala do končnega rezultata – 3. mesta v državi.

Na zaključnem turnirju je kapetan domače ekipe, Peter Šiško, prejel nagrado za najboljšega strelca turnirja in bil hkrati izbran tudi v najboljšo sedmerico turnirja.

Po naporni in uspešni tekmovalni sezoni so fantje ponovno dokazali, da sodijo med najboljše ekipe v državi. Ves trud, ki so ga vložili v treninge in odigrane tekme, je bil na koncu nagrajen.

Seveda gre posebna pohvala zvestim navijačem, ki so v velikem številu fantom stali ob strani in jih spodbujali do zaključnega piska turnirja.

Še enkrat bravo fantje in trener!

Natalija Arh
foto: Boštjan Golob

Galerija

_zz (1)
_zz (2)
_zz

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava