Cvet lepote pod Alpami; dolenjsko in belokranjsko žezlo še v ognju

30.5.2016 | 13:10

Finaliste je po obisku alpskega velnesa navdušil razgled na Špik.

Finaliste je po obisku alpskega velnesa navdušil razgled na Špik.

Razigrani fantje so bili v ledeniškem velnesu prava atrakcija.

Razigrani fantje so bili v ledeniškem velnesu prava atrakcija.

Finalisti projekta Mister Slovenije 2016 so bili pred velikim finalom, ki se bo zgodil v začetku prihodnjega meseca, znova aktivni. Deležni so bili številnih kreativnih delavnic, predavanj in priprav na finalni izbor, ki so tokrat potekale v hotelu Špik na Gorenjskem.

Za deseterico uradno najlepših Slovencev letošnjega leta je bilo dvodnevno dogajanje pestro kot že dolgo ne. Organizacija Mister Slovenije je v osrčju Gozda - Martuljka fantom ponudila natrpan urnik zanimivega dogajanja in jih s tem obogatila z novim znanjem, ki jim bo v svetu mode prišlo še kako prav.

Finalisti imajo do finala še kar nekaj obveznosti, vsi pa že nestrpno čakajo, kdo bo novi mister, kar bo znano že 8. junija v Siti Teatru BTC v Ljubljani.

Intenzivni trening

Največ časa so preživeli s koreografinjo Barbee Šuštaršič, ki letos skrbi za vse njihove koreografije. Pod njenim vodstvom so pilili korake in se pripravljali, da bo nastop na finalu lahko suveren. V sklopu delavnic jim je fotografinja Ana Gregorič svetovala pri fotografiranjih, stilistka Maja Lazar pa je zanje pripravila številne uporabne nasvete, ki bodo postavnim mladeničnem pomagali pri njihovi stilski podobi.

Ker je med fanti marsikdo, ki se želi v prihodnosti ukvarjati z manekenstvom, jim je organizator projekta, Erik Ferfolja, podrobneje predstavil modni svet in delo manekena v tujini. Za kondicijo in moč fantov pa je poskrbel borec in raper Denis Chorchyp. Fantom je pripravil intenziven trening na osnovi borilnih veščin, po katerem so izmučeni odhiteli nabirat novih moči v alpski velnes. Tam so se napojili z energijo v sobah s petimi naravnimi elementi in tako prebudili samozavest, kreativnost, srečo, harmonijo in ljubezen.

Da je bila sprostitev popolna, so obiskali še ledeniški velnes, kjer so se lahko namakali v bazenih z zdravilno ledeniško vodo. Ob njihovem obisku bazena so bili veseli tudi ostali gostje hotela, za katere je bila deseterica lepotcev prava paša za oči.

Svet 24
Foto: Luka Brataševec

Galerija

lepota (1)
lepota (2)
Finaliste so poleg fotografinje Ane Gregorič in koreografinje Barbee Šuštaršič obiskali tudi bivša mistra Matjaž Kumelj in Mitja Nadižar ter še vedno aktualni mister Matjaž Lesjak.
lepota (4)
Stilistka Maja Lazar je za fante pripravila vrsto modnih nasvetov, naučila pa jih je tudi zavezovanja kravat.
lepota (6)
Organizatorja Nina Uršič in Erik Ferfolja s predstavnikoma Proteini.si, Denisom Porčičem – Chorchypom ter Nino Valant.
lepota (8)
lepota

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava