Komunikacija med učenci, učitelji in starši

30.5.2016 | 09:50

Komunikacija med učenci, učitelji in starši
Komunikacija med učenci, učitelji in starši

V okviru projekta ERASMUS + so učenci od 1. do 6. razreda na Osnovni šoli Šmihel Novo mesto in vsi učenci na podružnični šoli Birčna vas ustvarjali stripe na temo KOMUNIKACIJA MED UČENCI, UČITELJI IN STARŠI. Z učenci smo se pogovarjali o komunikaciji v šoli tako med samimi učenci kot med njimi in njihovimi starši ter učitelji. V nižjih razredih so učenci z igro vlog prikazali primerne in neprimerne načine komunikacije. Skupaj smo ugotovili, da je za dobre odnose v šoli še kako potrebna kakovostna komunikacija. Stripe smo razstavili v avli šole, kasneje pa jih bomo še v Domu starejših občanov, v Splošni bolnišnici Novo mesto in v OŠ Dragotina Ketteja.

Učenci likovnega krožka od 1. do 3. razreda na matični šoli in učenci na podružnični šoli so s stripi sodelovali na natečaju Živel strip! Živela animacija!

Natečaj sta organizirala italijansko združenje Viva Comix in uredništvo revije Stripburger, ki jo izdaja Forum Ljubljana. Za sodelovanje so učenci prejeli stripe v knjižni obliki z naslovom Izgubljen v Ljubljani. Komunikacijske veščine, ki so se jih učenci naučili pri ustvarjanju stripov, bodo skušali upoštevati v šoli in doma.

Zapisala: Vlasta Močnik Gabrič
Foto: Helena Murgelj

Galerija

_v (1)
_v (10)
_v (11)
_v (12)
_v (13)
_v (14)
_v (15)
_v (16)
_v (17)
_v (18)
_v (19)
_v (2)
_v (3)
_v (4)
_v (5)
_v (6)
_v (7)
_v (8)
_v (9)
_v

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava