Zaključek rokometne sezone v Dobovi

28.5.2016 | 08:40

Zaključek rokometne sezone v Dobovi

Naši fantje so po dolgih 14. letih zopet odigrali sezono v najmočnejši rokometni ligi v Sloveniji. Njihov cilj je bil obstanek, dosegli pa so še malo več od pričakovanj - 10. mesto je za ekipo Aleša Sirka lep dosežek. Zato, da se sezona konča, tako kot je treba, smo prejšnji vikend v Dobovi organizirali dan rokometa.

Zjutraj je bilo v dvorani zelo živahno, saj smo gostili 2. turnir v mini rokometu. V Dobovo je prišlo več kot 200 mladih rokometašev in rokometašic iz 9 klubov iz Slovenije in Hrvaške. Tekmovanje je potekalo v treh kategorijah: letnik 2007, 2006 in 2005.

Sledila je tekma "mladinskih veteranov", fantov, ki so pred leti nastopali v mladinski kategoriji, a so rokometno igro opustili. Tekma je bila izenačena, kot tudi rezultat na koncu. Drugače pa je bilo na tekmi veteranov, kjer so se merili bivši člani MRD Dobova in ekipa iz Šmartnega. V prvem polčasu je bil izzid izenačen, tekmo pa so na koncu dobili gostje. Za konec pa so svoje rokometne spretnosti pokazali še igralci naše članske ekipe, ki so se pomerili med seboj. Tekma je bila polna zanimivih in atraktivnih ter tudi smešnih potez, tako da so lahko tako igralci kot gledalci v predstavi uživali.

Fotografije si lahko ogledate tu.

Skratka, sezona 2015/2016 je bila v vseh poglednih uspešna, za drugo leto pa morda ciljamo še kakšno mesto višje.

J. K.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava